Nugat negru din Provence - Dulciuri Nougats Sachet din Montélimar.
O combinație armonioasă de miere și migdale cu un gust ușor de caramel, Nougat noir de Provence este o delicatesă esențială în cele 13 deserturi de Crăciun.
Acest nougat negru dur, cu un conținut ridicat de miere, este preparat conform rețetei tradiționale provensale a bunicilor noastre.
Ingrediente: Migdale, Zahăr, Sirop de Glucoză, Miere, Pâine nedospită (Apă, amidon, ulei de măsline).
Metoda de fabricație: Gătirea mierii și a glucozei într-un cazan, urmată de adăugarea zahărului gătit și apoi a migdalelor.
Alergeni: Migdale, posibile urme de nuci de copac.
Toate nougaturile noastre sunt garantate FĂRĂ GLUTEN.
Recomandări de păstrare: Păstrați închis și departe de umiditate între 18 și 22°C (64 și 72°F).
Durata de valabilitate: 12 luni