Migdale Pugliene Naturale Dulci - Migdalele pugliene sunt obținute din sămânța migdalului (Prunus dulcis)
Migdalele din Puglia sunt obținute din semințele migdalului (prunus dulcis), supuse procesului de decojire, selecție atentă și calibrare. Migdalele sunt folosite pe scară largă în prepararea dulciurilor precum: turroni, confetti, torturi, biscuiți, amaretti.
Sunt bogate în proteine, vitamine (în special din grupul B și vitamina E), aminoacizi esențiali, acizi grași nesaturați și săruri minerale (magneziu, fosfor, potasiu și fier).
Ambalaje disponibile:
SACI DE 25 KG
CUTII DE 12.5
AMBALAJE DE 10 sau 5 KG, DE asemenea, SUB VACUUM
AMBALAJE DE 1 KG sau 500 g, DE asemenea, SUB VACUUM
Posibilitate de cod EAN și etichete personalizate
Alte Produse
Alune prăjite 13/15
Nuci uscate de tip B – Sorrento
Migdale dulci decojite
Migdale din Puglia decojite dulci