Produse pentru dulce (10)

Maltitol - Maltitolul este un substitut de zahăr cu aproximativ 90% din dulceața zahărului.

Maltitol - Maltitolul este un substitut de zahăr cu aproximativ 90% din dulceața zahărului.

Maltitolul este un substitut de zahăr, având aproximativ 90% din puterea de îndulcire a zahărului, care este obținut, de exemplu, din amidon de porumb și grâu și este folosit în principal în alimentele fără zahăr și cu calorii reduse (pentru diabetici). Maltitolul nu este dăunător sănătății și are un efect laxativ mai redus decât sorbitolul. Este ideal pentru producția de produse cu calorii reduse, cum ar fi dulciurile, ciocolata și gumele de mestecat, care pot fi declarate „fără zahăr” sau „fără adaos de zahăr”. Beneficii cheie: • Gust curat, dulce, asemănător cu zahărul (90% din zaharoză) • Profil de gust și dulceață superior • Efect prietenos cu dinții și anti-carii • Domeniu de aplicare larg • Stabilitate ridicată în procesele de fabricație & solubilitate bună Domenii de aplicare: • Produse de panificație și dulciuri • Îndulcitori pentru alimente • Cosmetice • Medicamente • Dulciuri și ciocolată Imagine utilizată: © Alexander Ruiz/ Adobe Stock Țara de origine: Thailanda Fără OMG: DA Vegan & Vegetarian: DA Koșer & Halal: DA FSSC 22000: DA HACCP & ISO: DA
Busuioc (15g) - Ierburi

Busuioc (15g) - Ierburi

Dacă îți place bucătăria mediteraneană, atunci nu poți să eviți busuiocul nostru uscat. Aroma intensă te transportă automat înapoi pe malul Mediteranei sau în zilele cu spaghete din copilărie. Busuiocul este, alături de ingrediente precum ulei de măsline, usturoi, parmezan sau pin, un ingredient de bază pentru orice pesto bun. Dar cu toții îl cunoaștem și îl iubim, desigur, din bucătăria mediteraneană. Pe pizza, în sosuri pentru paste și salate, alături de pește și carne, în sosul simplu de roșii, o bologneză - busuiocul nostru uscat transformă fiecare preparat într-o experiență gustativă. Totuși, nu uita - condimentul de busuioc trebuie adăugat întotdeauna mai târziu în timpul gătitului, doar atunci uleiurile esențiale conținute se dezvoltă cel mai bine. INGREDIENTE Busuioc mărunțit Conținut: 10,00 g Număr articol: 206522
Vârfuri de Mărar (15g) - Ierburi

Vârfuri de Mărar (15g) - Ierburi

Vârfurile plantei de mărar au un gust proaspăt minunat și sunt ușor dulci. Mărarul este una dintre cele mai bune condimente pentru pește și îmbunătățește supele de pește, heringul marinat în smântână, peștele prăjit în tigaie sau pe grătar, învelit în folie de aluminiu. De asemenea, dă o notă erbacee-dulce preparatelor cu ouă, salatelor, dressingurilor sau preparatelor din cartofi. Mărarul nu trebuie să lipsească din tzatziki, iar cu puțin efort poți adăuga o notă proaspătă oricărui dip. Conținut: 15,00 g Număr articol: 101384
Paprika, Dulce 80 ASTA 1Kg Sac

Paprika, Dulce 80 ASTA 1Kg Sac

Timp de livrare: 3 - 5 zile lucrătoare Capacitate de livrare: 24.000 Kg / lunar Cantitate minimă de comandă: 1 cutie x 10 x 1 Kg Trimiteți o cerere prin e-mail Afișați numărul de telefon 1 cutie x 10 x 1 Kg
Paprika Dulce (250g) - Cutii cu Pulverizator

Paprika Dulce (250g) - Cutii cu Pulverizator

Paprika dulce, măcinată, are un gust fin-fructat și ușor picant și se numără printre cele mai populare condimente. Paprika poate fi folosită atât pentru gătit, cât și pentru a condimenta generos. Singura precauție este atunci când este prăjită în tigaie cu ulei. În acest caz, pudra de paprika poate dezvolta un gust amar din cauza temperaturii ridicate. Paprika dulce poate fi folosită cu succes pentru preparate de gulyás, cârnați cu paprika, chili con carne, pörkölt, sos romesco, tocănițe și sosuri picante. Conținut: 250,00 g Număr articol: 802106
Gustări - Amestec Dulce și Sărat

Gustări - Amestec Dulce și Sărat

{"Productinformation":"Inimi de caju picante, alune crocante și migdale ușor prăjite cu un gust fin de prăjire sunt asociate cu stafide dulci, cuburi exotice de nucă de cocos și migdale prăjite dulci. Rezultatul: un amestec extrem de gustos—Mixul nostru Dulce & Sărat. Încercați aceste gusturi și arome perfect potrivite.\n\nIngrediente\nMigdale, stafide, caju, alune, zahăr, nucă de cocos și agent de separare: uleiuri vegetale, sare, pudră de chili, ulei de arahide, glucoză, colorant: E150, conservant: E220, agent de îngroșare: E414\n\nOrigine\nAici se reunesc cele mai rafinate ingrediente din diferite colțuri ale lumii. Migdalele provin în principal din SUA, Spania, Italia, Australia, Chile, Portugalia, Grecia și Maroc. Nucile de caju sunt cultivate în principal în India, Brazilia și Africa. Principalele țări producătoare de struguri pentru vin sunt Chile, SUA, Africa de Sud și Turcia. Zonele principale pentru cultivarea nucii de cocos includ Filipine, Indonezia, Sri Lanka și Thailanda. Alunele sunt cultivate la nivel mondial în zone calde, dar în principal în China și America de Sud."}
Nuci - Pecan: Vârful dulceții și sănătății

Nuci - Pecan: Vârful dulceții și sănătății

Informații despre produs Nucile Pecan pot fi recoltate de obicei între octombrie și decembrie – în Africa de Sud, recoltarea are loc între aprilie și mai. În secolul al XV-lea, nuca pecan era populară în principal în rândul triburilor indiene din America de Sud – astăzi, un tip de pecan poartă încă numele unuia dintre aceste triburi: "Cheyenne". Imigranții francezi au numit apoi nuca "la pacaniere", ceea ce a dus la denumirea sa actuală "pecan". Arborele american Hickory produce nuca pecan. Sâmburele său este foarte similar cu cel al unei nuci – dar gustul său este destul de diferit, mult mai blând și cu o aromă și mai bogată. Origine Zonele de cultivare includ SUA, Mexic, Africa de Sud și Australia.
Fructe uscate - Mure: un gust la fel de dulce ca mierea.

Fructe uscate - Mure: un gust la fel de dulce ca mierea.

Informații despre produs Arată ca niște mure lungi, în timp ce gustul lor amintește de stafide – foarte dulci și suculente. Cele trei tipuri celebre în Europa sunt murele albe, negre și roșii. Când sunt uscate, totuși, își pierd culoarea și arată nisipos sau transparent. Murele sunt o gustare delicioasă, sănătoasă și bogată în fibre sau o excelentă adăugare la cereale. Origine Murele albe și negre sunt native din China, în timp ce murele roșii provin din SUA.
Fructe uscate - Căpșuni: roșii, dulci și super gustoase.

Fructe uscate - Căpșuni: roșii, dulci și super gustoase.

Informații despre produs Căpșunile fac parte din familia trandafirilor. Spre deosebire de numele său, căpșuna nu este o baie dintr-o perspectivă botanică, ci mai degrabă este un fruct agregat. Căpșunile uscate au un gust dulce, sunt sănătoase, revigorante și oferă energie. Ingrediente Căpșuni, zahăr, acidifiant: E330, agent de colorare: E163, conservant: E220 Origine Pe baza concluziilor trase din descoperiri arheologice, omul preistoric era familiarizat cu căpșuna încă din Epoca de Piatră. Este originară din Europa și a fost cultivată pentru prima dată în Franța și Anglia în secolul al XIV-lea. Astăzi, principalele țări producătoare de căpșuni sunt China, Thailanda, SUA, Spania, Japonia, Italia, Coreea de Sud și Polonia.
Fructe uscate - Mandarine: Fruct mic și dulce.

Fructe uscate - Mandarine: Fruct mic și dulce.

Informații despre produs Mandarina, cunoscută și sub numele de hesperidiu, este sora mai mică a portocalei. Este una dintre cele mai diverse plante de citrice datorită formei, dimensiunii și gustului său. Conține semnificativ mai puțin acid decât portocala și are un gust foarte dulce. Perioada principală de recoltare pentru mandarine este între octombrie și ianuarie. Datorită conținutului său complex și ridicat de vitamine, mandarina este predestinată pentru utilizarea în îngrijirea preventivă a sănătății. Origine China este considerată originea mandarinei. Apoi s-a răspândit în sud-vestul Chinei, în India și a ajuns în Europa - Anglia în 1805. Din semințele așa-numitei „portocale din Canton” s-a dezvoltat mandarina mediteraneană. Cele mai importante zone de cultivare se află în centura citricelor, care se extinde la nord și la sud de ecuator. Cele mai mari zone de cultivare se găsesc în Brazilia, China, India și SUA.