Produse pentru cumpărări amazon (4)

Orez Negru 1000g Vivio

Orez Negru 1000g Vivio

Orezul negru, după gătire, capătă o nuanță violetă, motiv pentru care este numit și violet. La fel ca orezul brun, care nu este servit, este bogat în fibre, vitamine, în special vitamina E și minerale: fier, zinc, cupru. Orezul negru se gătește mai mult decât celelalte tipuri de orez, între o jumătate de oră și o oră, rămânând întotdeauna ușor crocant. Este adesea folosit pentru a prepara deserturi sănătoase, de exemplu, desertul de orez cu lapte de cocos. Orezul negru este bogat în antioxidanți, care ajută la combaterea radicalilor liberi, protejându-ne astfel împotriva stărilor inflamatorii și a multor boli, și întârziind îmbătrânirea celulară. <strong> Valori nutriționale la 100 g </strong> valoare energetică 1498KJ / 354Kcal - 18% VNR * GRĂSIME 3,2 g - 5%, din care acizi grași saturați 0,8 g - 4% carbohidrați 72 g - 28%, din care zaharuri 0,7 g < 1% proteină 7,7 g - 15% fibră 3,1 g sodiu 0,03 g < 1% * VNR - Valoare nutrițională de referință
Orez Negru 1000g VIVIO - Orez Negru 1000g VIVIO

Orez Negru 1000g VIVIO - Orez Negru 1000g VIVIO

Orezul negru, după gătire, capătă o nuanță violetă, de aceea este numit și orez violet. La fel ca orezul brun, este necurățat, fiind astfel bogat în fibre, vitamine, în special vitamina E, și minerale: fier, zinc, cupru. Orezul negru se gătește mai mult decât celelalte tipuri de orez, între 30 de minute și o oră, având întotdeauna o textură ușor crocantă. Este adesea folosit pentru a pregăti deserturi sănătoase, de exemplu, un desert din orez cu lapte de cocos. Orezul negru este bogat în antioxidanți, care ajută la combaterea radicalilor liberi, protejându-ne astfel de inflamații și multe afecțiuni, precum și întârziind îmbătrânirea celulelor. <strong>Ingrediente:</strong> orez brun <strong>Valori nutriționale la 100g</strong> Valoare energetică 1498kJ/354kcal - 18% VNR* Grăsimi 3,2g - 5% din care acizi grași saturați 0,8g - 4% Carbohidrați 72g - 28% din care zaharuri 0,7g <1% Proteine 7,7g - 15% Fibre 3,1g Sare 0,03g <1% *VNR - Valoare Nutrițională de Referință <strong>Utilizare</strong> Orezul se spală cu apă rece.
Orez Arborio 1000g - Vivio

Orez Arborio 1000g - Vivio

Orezul Arborio este o varietate italiană de orez, care reprezintă componenta principală a risotto-ului. Italia este cel mai mare producător european de orez. Anual, se recoltează o cantitate de 1,5 milioane de tone, deși aceasta reprezintă doar 1% din ceea ce recoltează fermierii din India. Avantajul orezului italian pentru această importare este faptul că întregul proces de creștere, recoltare și procesare se supune standardelor europene stricte. Cu orezul importat, de exemplu, nu știm ce substanțe chimice au fost utilizate în timpul cultivării. Cel mai faimos fel de mâncare italian cu orez Arborio este risotto, un preparat caracteristic pentru nordul Italiei. Orezul Arborio poate fi, de asemenea, un ingredient în deserturi dulci pe bază de lapte sau băuturi din orez. De asemenea, puteți adăuga legume. Orezul Arborio, după gătire, este puțin lipicios (datorită amilopectinei), umed, fiind perfect pentru prepararea de risotto, deserturi și, mai ales, cel mai bun orez pentru risotto.
Orez Brun 1000g vivio

Orez Brun 1000g vivio

Orezul brun este un cereale integral provenit din planta Oiza Sativa, din care provine orezul alb popular. Orezul brun este curățat, lăsând necomestibile doar coaja exterioară, astfel încât să rămână intacte pielița, tărâțele și embrionul. Gustul orezului brun are o notă delicată de nucă, este puțin mai tare decât orezul alb, necesită o gătire mai îndelungată, dar are mult mai multe proprietăți sănătoase decât orezul alb rafinat. Orezul brun conține mai multe vitamine și minerale, este bogat în fibre, are un indice glicemic mai scăzut și îngheață mai lent. Prin urmare, este ideal pentru persoanele care au grijă de silueta lor. Este în principal: fosfor, necesar pentru construirea oaselor și dinților, printre altele, potasiu, responsabil pentru funcționarea corectă a inimii, magneziu, care ne protejează de stres, fier, necesar pentru respirația celulară și cupru, care se ocupă, de exemplu, de starea pielii și a părului nostru.