Produse pentru Pyrolyseöfen (4)

Eritritol

Eritritol

Eritritolul este un alcool zaharat/polyol natural, aprobat pentru utilizare ca aditiv alimentar în întreaga lume. Eritritolul este aproape 70% la fel de dulce ca zahărul și este folosit ca îndulcitor de volum. Eritritolul a fost descoperit în 1848 și se găsește în mod natural în unele fructe și alimente fermentate. Profilul de aromă al eritritolului este foarte similar cu cel al zahărului. Este non-cariogenic și are cea mai mare toleranță digestivă dintre polioli. Deoarece este natural, nu provoacă efecte secundare și are un gust aproape identic cu zahărul, fără calorii. Număr EC: 205-737-3 Formula moleculară: C4H10O4 Număr CAS: 149-32-6
Sorbate de potasiu

Sorbate de potasiu

Sorbatul de potasiu este un conservant alimentar foarte eficient, sigur și netoxic. Deși sorbatul de potasiu este unul dintre numeroasele conservante disponibile pe piață, este unul dintre cele mai bune, deoarece este inofensiv și versatil. Sorbatul de potasiu este în mare parte fabricat sintetic. Este un pulbere incoloră și inodoră. Conform FDA, este considerat sigur pentru utilizare, deoarece se descompune în organism în apă și dioxid de carbon. Se află pe lista conservanților care pot fi utilizați în produsele cosmetice cu restricții. Concentrația maximă permisă în produsul final este de 0,6 %, calculată ca acid sorbic. Funcționează cel mai bine într-un mediu acid, altfel proprietățile sale sunt mult mai slabe.
Acid clorhidric 3.0

Acid clorhidric 3.0

Acid clorhidric pentru sinteza produselor chimice și farmaceutice, aplicare în industria farmaceutică, tratamentul suprafețelor, gravarea metalelor.
Fosfat monocalcic (MCP)

Fosfat monocalcic (MCP)

Fosfatul monocalcic este obținut prin reacția dintre acidul fosforic și carbonatul de calciu. Ca element constitutiv al osului, fosforul este implicat în numeroase transformări biochimice importante. Fosfatul monocalcic de 25 kg se prezintă sub formă de pulbere fluidă sau granule mici de culoare albă sau gri. Este ușor de amestecat cu alte materii prime. Produsul este responsabil pentru dezvoltarea corespunzătoare a oaselor și țesuturilor, pentru funcționarea corectă a metabolismului și a sistemului nervos, precum și pentru creșterea productivității și a forței imunitare.