Produse pentru în algecidul înot (3)

Salchichonal 125

Salchichonal 125

Amestec de aditivi, condimente și condimente, pentru elaborarea produsului din carne netratat termic denumit „Salchichón” sau „Chorizo blanco” de calitate „Extra”, elaborat cu tehnici de maturare lentă (temperatura de 6 până la 12ºC și HR inițial de la 78 la 86%). Format: pungă de 4kg
Morcillol 027

Morcillol 027

Amestec de aditivi, condimente și ierburi, pentru utilizare în mezelărie, pentru prepararea produsului din carne tratat termic denumit "Morcilla". Format: sac de 5 kg
Lomo embuchado 036

Lomo embuchado 036

Amestec de aditivi, condimente și condimente, utilizate în mezeluri, pentru elaborarea produsului din carne netratat termic denumit "Lomo embuchado" sau "Caña de lomo", realizat printr-un proces de maturare-desicare cu o durată mai mare de 45 de zile. Format: cutie 200g, sac 5kg