Ravioli sardi mari sunt umpluți cu ricotta (brânză moale) și lămâie și întruchipează simplitatea și puritatea aromelor mediteraneene, oferind o experiență culinară proaspătă și rafinată. Acest raviolo reprezintă o armonie perfectă între dulceața și textura catifelată a ricottei și gustul citric al prospețimii vibrante a lămâii, învelit într-o delicată foaie de aluat.
Pentru cafea cu un gust rotund, un aromă puternică și un gust plăcut de lungă durată. Un produs clasic pentru toți.
Disponibil în:
250g măcinat pentru moka și espresso,
500g măcinat pentru moka și espresso,
500g și 1kg în boabe.
Selectăm doar cele mai bune anșoa proaspăt prinse, cele mai potrivite pentru a fi procesate conform tradiției meșteșugărești, la care maturarea în sare oferă cel mai autentic gust din Cetara.
Întâlnire de vânzări în Catania, de la 6 la 250 de locuri, pentru întâlniri, cursuri de formare, congrese. Săli de curs dotate cu proiector și ecran, wi-fi și amplificare.