Fondat în 1990, BCKE (Biroul de Certificare Kosher European) este un organism de certificare care eliberează „eticheta kosher”. Este o etichetă de calitate pentru producția de produse kosher. Vă prezentăm mai jos criteriile acestei certificări, avantajele sale și interesul pentru afacerea dumneavoastră. Această certificare se referă la orice produs alimentar, fie el industrial sau agricol, și poate certifica:
- Un produs specific;
- Un proces de producție, fabricare, transformare.
Avantajele Certificării „eticheta kosher”: o notorietate a mărcii; o calitate mai bună a produselor; o dezvoltare pe piața națională și internațională; a se distinge de concurenți; interesele Certificării „eticheta kosher”; câștigarea încrederii consumatorului, deoarece produsul este controlat de la lansarea în fabricație până la ambalare prin prezența efectivă a unui supraveghetor rabinic.
Logo-ul Certificării „eticheta kosher” aplicat pe produs certifică calitatea și respectarea regulilor de fabricație specifice. Controalele sunt efectuate de organisme private independente, imparțiale, eficiente și competente, acreditate de autoritățile rabinice competente. Aceste semne independente de calitate corespund unei cereri mari din partea consumatorilor.
Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații!