Rezultate pentru
Franta
Podele: Calcar Medalie de aur de Gilbert et Gaillard Vinificare: Recoltare desțelenită, macerare îndelungată în cuve de oțel inoxidabil, apoi maturare în butoaie de stejar francez. Culoare roșu-grena strălucitor Nas intens și bogat de pâine prăjită, vanilie și lemn dulce cu note de lemn dulce și fructe coapte precum prunele uscate. În palat, taninurile sunt mătăsoase și bine și bine înmuiate.
Solicitați o ofertăRepublica Moldova
Fructele de măceș sunt colectate din flora spontană în lunile august-octombrie, apoi sunt alese de obiecte străine, apoi sunt uscate în cuptor cu ardere pe lemne, la o temperatură optimă de +50, +60 C. sunt depozitate reglementar. Pentru detalii: liubcominternational@gmail.com +37379166405
Solicitați o ofertăVindeti sau fabricati produse similare?
Inscrieti-va pe europages si inscrieti-va produsele
Rezultate pentru
Macer - Import exportNumăr de rezultate
2 ProduseTip de intreprindere