Franța, Geispolsheim
...Procesul de fermentare durează mult mai mult și se desfășoară la o temperatură mai scăzută decât în cazul sucului de struguri. Acest lucru păstrează ingredientele sănătoase din sucul de rodie și oferă un gust și o aromă bogată și fructată. Vinul de rodie semi-dulce NRAN are o culoare maronie, este plăcut de acru și aromatic la nas. Gustul este fructat și intens picant. Taninurile sunt mai moi. Postgustul este de fructe de pădure și rodie, de lungă durată. NRAN este un vin de cocktail răcoritor, servit ușor răcit. Se recomandă consumul NRAN alături de brânzeturi moi, fructe și desert.
Grecia, Athina
...Dezlănțuie fuziunea aromelor! Glazura balsamică ELLADIA este mai mult decât un condiment - este o simfonie culinară. Stropește, înmoaie și impresionează preparatele tale cu o explozie de bunătate bogată și acrișoară. Îmbunătățește-ți experiența gustativă cu fiecare picătură. ingrediente: oțet balsamic alb (oțet din vin alb, must consacrat), oțet de rodie, suc natural de rodie 28%, zahăr, amidon modificat, aromă naturală de rodie, poate conține sulfiți...
Franța, Paris
... recoltată încă din antichitate pe tot țărmul mediteranean, precum și în Asia Centrală. Sucul său răcoritor era foarte apreciat de caravanele comerciale care traversau deșertul. Egiptenii îl fermentau pentru a obține un vin puternic. Rodia s-a răspândit în insulele Caraibe și în America Latină odată cu sosirea conquistadorilor spanioli. În Egiptul antic, acest fruct era perceput ca un simbol al ambiției sau prosperității. Ean13:3701511702625 Referință:PudrăRodiaBioFairOuzbé1...
Portugalia, Lisboa
...Pasionați de ceai și inspirați de unele dintre cele mai celebre vinuri portugheze din lume, am creat aceste ceaiuri amestecate speciale extrăgând cele mai bune caracteristici de aromă ale ceaiului și vinului de Porto și fuzionându-le într-o uniune subtilă.
...Rodia, numele botanic Punica granatum, este un arbust sau un copac mic, cu frunze căzătoare, din familia Lythraceae, care crește între 5 și 8 m (16 și 26 ft) înălțime. Fructul este de obicei în sezon în emisfera nordică din septembrie până în februarie, iar în emisfera sudică din martie până în mai. Ca arile intacte sau suc, rodiile sunt folosite în coacere, gătit, amestecuri de sucuri, garnituri pentru mese, smoothie-uri și băuturi alcoolice, cum ar fi cocktailuri și vin. Există mai multe varietăți de rodii. Cele mai importante varietăți sunt: Wonderful, Caner și Hicaz.
Turcia, Şianliurfa
... miere (flori, pin, cimbru, castan). - Grupul de melasă (struguri, dud, dud negru, roșcove). - Oțet (măr-vin-alb). - Suc de lămâie (alternativ). Fabrica VARANLAR din Turcia pentru producția de gemuri, miere și sirop de miere, oțet, melasă de rodie, ciocolată cu alune. Exportăm produsele noastre în diverse țări.
Germania, Wannweil
Suc de rodie, concentrat de rodie, sirop, concentrat, ulei din semințe de rodie, oțet, vin, mașini de procesare a fructelor specializate în procesarea rodiei, sisteme de umplere, umplutori bag-in-box, mașini de îndepărtat semințele.
Spania, Malaga
Areva del Sol este distribuitorul exclusiv al produselor exclusive din Armenia, Elveția, Germania. Distribuie limonade, sucuri fără alcool cu aromă de mojito, cireșe, dyushes, lămâie, lime, baykal, estragon, sucuri naturale în sticlă de rodie, caise, piersici, agavanza, cornejo, mere, există gemuri din 17 varietăți de smochine, zmeură, mur, piersici, agavanza. Distribuim compoturi cu fructele sale. Băutură energizantă și, de asemenea, produse ecologice. Printre băuturile alcoolice se numără berea premium, atât blondă cât și neagră, și vin din Georgia.