...Fulgi deovăz TM "TERRA" sunt un produs dietetic, dar foarte nutritiv. Sunt puțin mai groși decât ovăzul, așa că durează 15-20 de minute să fie gătiti. Ovăzul aplatizat face terciuri și supe delicioase.
Produsele noastre sunt fabricate din cereale integrale de înaltă calitate. Datorită procesării blânde a boabelor, produsul finit păstrează toate substanțele utile.
...Ingrediente: Fulgi deovăz întregi (care necesită gătire)
Valoare nutrițională per 100 g:
Proteine - 13,10 g
Grăsimi - 6,20 g
Carbohidrați - 65,70 g
Sare - 0,05 g
Valoare energetică per 100 g de produs – 371 kcal (1553,30 kJ)
Greutate: 400 g...
...O mixtură de fulgi deovăz, grâu și orz. Beneficiul fulgilor de grâu este că sunt bogați în amidon și alte carbohidrați. Fulgii conțin, de asemenea, vitamine, iod, siliciu, magneziu, fosfor, fibre, calciu, potasiu și alte substanțe. 80% din orz constă din amidon, conține proteine complete, ceea ce este foarte important în bucătăria vegetariană. Fulgii de orz scad colesterolul, conțin vitaminele A...
...Preparat organic lichid pe bază de vermicompost cu o compoziție complexă și proprietăți de stimulare a creșterii, micro- și biofertilizator pentru hrănirea foliară în fazele critice de creștere și dezvoltare a culturilor decereale.
Cum se utilizează:
Hrănire foliară (pulverizare).
Cultură:
Grâu, ovăz, orz, secară, triticale, orez, mei, sorg etc.
Acțiune:
Utilizarea produsului crește...
...Fulgi instant «Cele mai delicate fulgi deovăz» de la Firma DІAMANT LTD, LLC, fabricați conform TU U 15.6-13929625-001:2011.
Tehnologii din compania noastră au creat primii fulgi deovăz delicati, ușori și subțiri, preparați în Ucraina, folosind tehnologia europeană tradițională. Acești fulgi sunt preparați doar din cereale integrale.
Pentru fabricare, folosim fulgi deovăz integrali care au...
...-20 de minute să fie gătit. Fulgi deovăz fac terciuri și supe delicioase. Pentru producție, se folosesc fulgi deovăzde înaltă calitate, care au trecut printr-o selecție a impurităților ușoare, mici și mari, minerale și metalomagnetice, ceea ce permite excluderea prezenței filmelor florale și altor impurități în produsul finit. Conservanții și aditivii alimentari artificiali nu sunt folosiți în...
...Separatorul de aer AS-60 este utilizat în procesul de curățare a cerealelor pentru a separa praful și fracțiile ușoare decereale. Poate fi folosit pentru diferite tipuri decereale, de exemplu, pentru grâu, grâu dur, porumb, secară, soia, ovăz, hrișcă, mei, rapiță, orez, precum și pentru floarea-soarelui, mazăre, năut, fasole, boabe de cacao etc. Curățarea cerealelor de praf și impurități ușoare...
...Măsurătorul de umiditate a cerealelor METRINCO M150G este conceput pentru măsurarea rapidă și precisă a conținutului de umiditate și a temperaturii culturilor decereale - floarea-soarelui, grâu, orz, porumb, rapiță, ovăz, soia, hrișcă, mazăre.
Testerul de umiditate se bazează pe metoda de măsurare dielcometrică, care asigură o sensibilitate și o precizie ridicată a dispozitivului, iar lungimea considerabilă a sondei permite efectuarea măsurătorilor la diferite adâncimi ale materialului.