pastele alimentare sunt preparate din semolă de grâu dur, prezentate sub formă de cot. produsul este fabricat și ambalat conform bunelor practici de f...
{"Categorie":"Condimente individuale","Gust și aromă":"Aromă foarte fină, plăcut dulce, cu un parfum erbaceu și lemnos și note de cuișoare.","Ingredie...
Fiocchetto este obținut din tăierea pulpei de porc. Se deosebește de mai faimosul culatello, fiind un salam mai slab și cu un gust delicat.
În această...
Extrudare
Avem competență de fabrică, fabricăm profile cu o greutate de până la 60 kg/m și o lungime de 14.000 mm conform cerințelor dumneavoastră sp...
Betonul nostru uscat este fabricat din agregate de marmură extrase din cariera noastră subterană, obținând astfel proprietăți exclusive și un nivel în...
Brânza iberică este o brânză cu pastă presată, elaborată dintr-un amestec de trei tipuri de lapte (vacă, oaie și capră). Este cea mai populară brânză ...
Peynir Analoğu (cunoscut și sub denumirile de brânză falsă sau alternativă la brânză) este un produs din brânză în care grăsimea din lapte este înlocu...
Lapte crud, fermenti lactici, cheag, sare
Allergeni Lapte și produse pe bază de lapte (inclusiv lactoză și proteină din lapte)
Produsele noastre nu su...
592: Camembert (Ganache de ciocolată neagră acoperită cu alb), Pont l’Évêque (Bezele cu caramel acoperite cu alb), Neufchâtel (Inimă de caramel topit ...
Cuptoarele de uscare cu infraroșu transmit energia utilă fără contact și la suprafața produselor alimentare. Astfel, acestea permit realizarea crustel...