Turcia, Adana
... lunii decembrie este limpede, de culoare galben-aurie și are o consistență fluidă. Pe lângă gustul și mirosul unic al măslinelor coapte pe palat, lasă și un gust și miros ușor de măr. Este ideal pentru cei care caută un gust gourmet diferit în preparatele calde și reci.
...10 KG Kraft Bag. Utilizare prevăzută 1 kg amestec de prăjitură Sudem, adăugați 250 ml apă, 300 ml ulei și 250 gr (5 ouă) se bat în mixer timp de 5 minute. Produsul obținut se coace la 180 °C timp de 40-45 minute. 1 an de păstrare într-un loc răcoros și uscat...
...Sezonul 2019-2020, a fost recoltat în luna octombrie, când era încă verde și conținea cea mai mare cantitate de polifenoli, din măslinele de tip YAMALAK SARISI (YAMALAK KABASI) din regiunea Aydın. Valoarea acidității este de maximum 0,2%. S-a realizat presare la rece la o temperatură maximă de 22°C. Este potrivit pentru consumul crud dimineața. Valoarea polifenolilor: 450 mg/kg Fructuozitate: 5 Amăreală: 5 Pârjolire: 5.5 Aromă: evocă ceai verde, oregano, măr, pară de tip devici, iarbă. Este disponibil la vânzare filtrat pentru a-și menține prospețimea mai mult timp.
Turcia, Izmir
...Proteine de pui (30%), porumb, orez, ulei de pui, gluten de porumb, zer uscat, pulpă uscată de sfeclă de zahăr, lignoceluloză procesată, fibră de mazăre, fibră de măr, roșcove, aromă de ficat de pui, drojdie de bere, vitamine și minerale, prebiotic (oligozaharid de chitosan), taurină, conservanți naturali...
Țările populare pentru acest termen de căutare