...7 KG în găleată de plastic / 14 KG în cutie. Tort, biscuiți, patiserie, prăjituri, fursecuri, croissante, brioșe, castane, vafe, utilizate ca umplutură în ciocolată și pentru a intensifica aroma în frișcă. Poate fi folosit în scopuri decorative. Propunere de serviciu. 1 an de păstrare într-un loc răcoros și uscat.
...Pastă decorativă pentru diverse geluri reci standard și cu sclipici:
Produs: Geluri reci
Origine: Turcia
Formă: gel
Ambalaj: 7 kg găleți x 4 = cutie
TIPURI DE GEL (AROME): cuciocolată, cu caramel, simplu, alb, cu căpșuni, cu zmeură, cu afine, cu vișine, cu portocale, cu banane, cu lămâie, cu mango, cu ananas, cu kiwi, cucaise...
...Bucățile de fructe, măr, caise, căpșuni, zmeură, portocală, lămâie și umpluturi de cremă de ciocolată sunt potrivite pentru congelare și gătit.
Umpluturile de cremă pot fi folosite cu prăjituri și tarte în orice mod dorit.
... miere (flori, pin, cimbru, castan). - Grupul de melasă (struguri, dud, dud negru, roșcove). - Oțet (măr-vin-alb). - Suc de lămâie (alternativ). Fabrica VARANLAR din Turcia pentru producția de gemuri, miere și sirop de miere, oțet, melasă de rodie, ciocolatăcu alune. Exportăm produsele noastre în diverse țări.