De peste patruzeci de ani, Di Rosa reprezintă un punct de referință în sectorul dulciurilor, oferind o gamă largă de produse care îmbină măiestria artizanală italiană cu pasiunea pentru calitate. Cu peste 200 de articole gata pentru export mondial, Di Rosa nu este doar un brand, ci o garanție de excelență și autenticitate.
Compania noastră nu doar că distribuie produse de înaltă calitate, ci este ...
...Produs semipreparat pentru aluat fraged, ușor de utilizat, ideal pentru aplicații clasice precum biscuiți, tarte, tartlete și fursecuri.
Format: 10 kg
Dozare: 100%...
De trei generații, BISCUITERIE WHITE MARK produce produse pentru a încânta atât cei mici, cât și cei mari. În ciuda modei și tendințelor, am rămas întotdeauna fideli unui singur lucru: calitatea ingredientelor! Astăzi, am decis să ne punem la dispoziția profesioniștilor:
- Sunteți la începutul unui proiect de biscuiterie și doriți să vă concentrați pe marketing și partea comercială fără a risca s...
REVES DE GOURMANDISES este un atelier care fabrică lumânări parfumate din ceară vegetală cu fitile din lemn, precum și fondante cu parfumuri elaborate la Grasse. Lumânările noastre sunt fabricate din ceară de soia, iar fondantele parfumate sunt din ceară de rapiță.
Îngrijorați de mediu, folosim doar ceară naturală și vegetală. Lumânările sunt turnate manual. Ceara pe care o utilizăm este biodegra...
Maé Innovation este specializată din 1994 în ingineria și fabricarea matrițelor din silicon de înaltă precizie, suporturilor de gătit și a acoperirilor anti-aderente, în special pentru profesioniștii din domeniul agro-alimentar, dar și din cosmetică și industrie. Filosofia noastră plasează Inovația, Calitatea și Reacția în centrul acțiunii noastre.
Echipa Maé oferă astăzi o expertiză recunoscută ...
...Cartea Colecția lui Jean Michel Perruchon este un compendiu de 55 de rețete de Entremets, Prăjituri Mici, Tartlete...
Aceste rețete au fost create și realizate la Școala Bellouet Conseil de către Jean Michel Perruchon, Meilleur Ouvrier de France.
Pe parcursul acestor 280 de pagini în franceză și engleză, abundent ilustrate, veți descoperi clasice reinterpretate, torturi de nuntă, decorațiuni și alte rețete inedite, pentru toți pasionații de patiserie și gurmanzi.
Referință: BEL40
În stoc: 9 Produse
Dimensiuni: 280 Pagini
Limba: Franceză și Engleză...
...Forme: Tăvi pentru Muffins
Tăvi cu forme ridicate pentru "Mohrenkopf"
Tăvi pentru forme mici de Gugelhopf cu și fără tub
Tăvi pentru Madeleines
Tăvi pentru Torteletts
Tăvi cu forme semisferice
Tăvi pentru "Twinkies"
Tăvi pentru "Florentiner"
Tăvi pentru Tartine Mici
Tăvi pentru Ribbed Mici
Pâini Împletite
Tăvi pentru Tartlete...