Franța, Castelnaudary
...Încălziți timp de 20 de minute la bain-marie sau 10 minute într-o cratiță la foc mic.
Franța, Aix En Provence
...FENOUIL VULGAR - Foeniculum vulgare Pe lângă virtuțile sale medicinale, feniculul sălbatic în bucătărie este o delicatesă proaspătă și dulce care va parfuma preparatele dumneavoastră. O aromă care se apropie de cea a anasonului. Planta Fenicul vulgar - Foeniculum vulgare. Bucătărie Infuzie, decoct, pulbere, tinctură, sirop, în zahăr, în vin, paste, orez, wok-uri, tajine, legume. Formă...
Franța, Levallois Perret
... de bază, cum ar fi pasta de curry, tajine și sosuri. Se adaugă și la couscous și orez. Beneficiile coriandrului măcinat: Acțiunile sale principale sunt digestive, aperitive, tonifiante și antiinfecțioase, antibacteriene. Datorită conținutului său de vitamina K și flavonoide, este de asemenea antioxidant.