... ca aperitiv cu foie, brânzeturi albastre, pateuri și plăcinte morune. De asemenea, se potrivește bine cu deserturi, pionono, patiserie, prăjituri și cremă catalană.
Anchurón se află în provincia spaniolă Granada. Viile se întind pe versanții Sierra Nevada, Parcul Natural Sierra de Huétor și Parcul Natural Sierra de Baza, la o altitudine medie de 1.000 de metri deasupra nivelului mării, făcând parte din Înaltă Andaluzie. Procesele de elaborare combină tradiția spaniolă cu cele mai recente progrese tehnologice, resurse energetice regenerabile și practici respectuoase cu mediul.
...Produs obținut din vin spumant și hidromel. Producție clasică de vin spumant. Respectând fermentația naturală în sticlă (14 luni).
Natural, aromatic și floral. Intrare proaspătă cu note dulci de miere mediteraneană.
...Vino de aperitivo, se sugerează a fi servit foarte, foarte rece, între 3º și 5º Celsius, frappé sau glacé. Se recomandă a fi asociat cu fructe de mare, pești de stâncă și pești marinați, brânzeturi albastre, și tot felul de pâté-uri și deserturi.
Denominare de Origine: Vinuri din Țara Castiliei și Leon
Varietate: Verdejo-dulcenatural
Anul recoltei: 2019
Îmbătrânire: Elaborat din struguri 100% verdejo, cu fermentație controlată și oprire la 9º alcool
Note de degustare: Culoare galben fildeș. Curat, cu un profil aromatic ridicat și un volum excelent în gură.
...), Mari Rezervă (El Secreto și Las Liras) și VinDulceNatural (Fata Morgana). Elaborăm vinurile sub IGP VINUL DIN ȚARA CASTILIEI. La Mont-Reaga suntem mândri să colaborăm activ cu Mediul Înconjurător și să luptăm împotriva schimbărilor climatice. De aceea, am calculat Amprenta noastră de Carbon și am elaborat un Plan de Reducere a Emisiilor, ceea ce ne-a permis să obținem sigiliul din Registrul...