...•Mașini ideale pentru dozarea și injectarea diferitelor tipuri de aluat moale, cum ar fi cele pentru brioșe, croissante, plum-cake, caneloni etc.
•Injectează ciocolată, creme, gemuri, dulce de leche și alte umpluturi.
•Modelul cu cap detip lobul permite dozarea aluatului cu bucăți deciocolată, nuci, fructe etc.
...Estilo: Märzen "FĂRĂ GLUTEN"
Alcool: 4,8 %
IBUS: 21
EXPLICAȚIE TEHNICĂ:
VIZUAL:
De culoare mahon, strălucitoare și cristalină, oferă o spumă detip moka, cremoasă și persistentă.
OLFACTIV:
Arome de caramel, migdale prăjite și cacao.
GUST:
Bere cu un prospețime elegantă în care predomină aromele de malț, delectându-ne astfel cu gusturile de nuci, ciocolată...
ASOCIERI:
Acest tipde beri...
...Mentă ciocolată este o varietate interesantă de mentă datorită gustului său real deciocolată. Este folosită în patiserie.
Acest tipde mentă are un miros mai puternic decât menta verde, utilizată în mod obișnuit ca plantă aromatică și medicinală.
Varietatea de mentă ciocolată este deosebit de interesantă în bucătărie datorită gustului său deciocolată mentolată, care amintește de celebrul gust al ciocolatei englezești.
... producția de la selecția riguroasă a materiilor prime, până la fabricarea acestora conform celor mai stricte norme de siguranță alimentară.
Numai în acest mod, și menținând tradiția rețetei noastre de prăjitură artizanală, putem oferi orice tipde bază pentru patiserie și înghețată. Prăjituri și foi de prăjitură diferențiate și personalizate în toate aspectele lor, de la dimensiuni sau greutate, până la textură și gust.
Suntem exportatori de cacao în boabe, din Ecuador, provincia Guayas și orașul Guayaquil, cacaoa noastră este de o calitate extremă. Din varietatea CCN 51, acest tipde cacao cultivat în Ecuador este o specie creată pe propriul său teritoriu, CCN51, care a fost obținută de agronomul Homero Castro în 1965 prin încrucișarea altor varietăți, conform Asociației Naționale a Exportatorilor de Cacao.
...Charlote de biscuiți de soletilla, benzi de biscuiți cu dungi deciocolată, benzi de biscuiți cu felii sau granule de migdale. Baze pentru Cheese Cake, biscuiți, unt, zahăr și făină, biscuiți Maria sau cu cacao, biscuiți tip „digestive” sau cu ghimbir. Brownie, biscuiți grași cu cacao, tort american, cuburi de 1 cm latura. Biscuit Sacher. Biscuiți tăiați în diferite forme, dimensiuni și grosimi...
Magazin online de capsule de cafea compatibile pentru aparatele de cafea Dolce Gusto și Nespresso. Oferim capsule de cafea ieftine, precum și accesorii pentru aparatul dumneavoastră de cafea, cafea boabe, cafea măcinată și pachete combinate sau specializate într-un anumit tipde cafea sau ciocolată.