Spania, Guijuelo (salamanca)
...Realizat din cele mai selectate cărnuri ale porcilor noștri iberici, ChorizoNatural” din carne de porc iberic hrănit cu ghinde prezintă o culoare roșu-portocalie intensă, cu o textură moale și o duritate medie, având un aromă intensă în care se evidențiază delicat paprika folosită în preparare. Cu un gust intens și pătrunzător dat de presa iberică utilizată în preparare, Chorizo-ul nostru cucerește cele mai exigente palate. SKU:N / A Greutate la expediere:N / A...
Spania, Guijuelo-Salamanca
...Embutido elaborat cu un amestec de carne tocată de porc iberic, adăugat cu sare și condimente, frământat și umplut în intestin. Cu un gust delicat și un aromă caracteristică. Procesul de Elaborare: Selecție, tocare, frământare, umplere și maturare. Ingrediente: Carne de porc iberic de bellota, sare, boia, zaharuri, condimente naturale, proteină vegetală, aromă naturală și intestin natural de...
Spania, San Pedro Manrique (soria)
Spania, Guijuelo (salamanca)
...Produs elaborat dintr-un amestec de carne tocată sau tăiată, adăugat cu sare, boia și condimente, frământat și umplut în intestin natural de porc, într-o stare perfectă de maturare. Porcii iberici Brisa Porcii iberici Brisa au caracteristici peculiare care îi disting semnificativ de restul, rezultând produse iberice de cea mai înaltă calitate. Sunt exemplare cu o istorie genetică, ale căror...
Spania, Alhama De Murcia
...Pregătite pentru producția tuturor tipurilor de chorizo, atât dulce, cât și picant, conform nevoilor clienților noștri. Aceste preparate conțin toate componentele necesare pentru a obține un chorizo de calitate excelentă.
Spania, Aracena
... maturizăm în mod artizanal cu aerul din Parcul Natural Sierra de Aracena și Picos de Aroche pe o perioadă de minimum 24-36 luni. Grija și atenția pe care le acordăm Jamonului nostru de JABUGO ne permit să vi-l punem la dispoziție cu gradul exact de maturare. De asemenea, dispunem de jamon iberic de cebo, paleta iberică de bellota, caña de lomo iberic, morcón de lomo extra, chorizo iberic, salchichón iberic și mezeluri iberice feliat. Contactați-ne prin această cale și vă vom asista fără întârziere.
...Pește, Legume și Creme de tartinat, Conserve de Ceafă, Chorizo și Carne de Vânătoare în Ulei, Brânzeturi artizanale, Ciocolată și Gemuri cu Arome, Miere pură, Polen de albine și Plante și Condimente Ecologice. Nu ezitați să vă bucurați de produsele noastre artizanale cu cel mai bun gust și cosmetice care vor ajuta la îngrijirea pielii dumneavoastră.
Suntem o mică afacere de familie dedicată creșterii porcului iberic și elaborării produselor sale. Întotdeauna am preparat, când venea iarna, propria noastră tăiere: chorizo, salam, cârnați etc. Într-o zi am decis să facem un pas mai departe și să punem produsul nostru pe piață. Dacă prietenilor și familiei noastre le plac toate mezelurile noastre, de ce să nu oferim un produs atât de natural și...
Spania, Calera De León
Suntem crescători de porci iberici de rasă pură și afinați de Jambon Pata Negra Bellota (Jambon Bellota 100% Iberici) de mai bine de 25 de ani. Suntem o mică afacere de familie cu o producție foarte limitată, elaborată în mod complet artizanal și natural, în stil tradițional. Produsele noastre: Jambon Pata Negra Bellota, chorizo, cârnați, budinci, lomo, coppa, panceta... și toate produsele tipice...
Țările populare pentru acest termen de căutare