... proces oferă culoarea
și aroma. Culoarea poate varia de la un roșu-portocaliu deschis
la un roșu închis, iar gustul poate varia de la amar picant
la dulce picant.
Paprika afumată la cald este utilizată frecvent
în preparate precum Gulaș, un tocăniță de carne roșie
cu gătire lentă, împreună cu legume, ceapă, cartofi
și smântână deasupra preparatului ca element de finisare.
Este o idee bună să încălziți condimentele
cu puțin ulei de măsline timp de mai puțin de un minut la foc
Ambalare: 125g, 250g și vrac...
Qogita este o piață B2B cu sediul în Olanda, specializată în distribuția en-gros de produse de înaltă calitate pentru frumusețe și sănătate. Platforma noastră facilitează achizițiile directe pentru retaileri printr-o rețea extinsă de sute de distribuitori en-gros din întreaga Europă. Scopul nostru principal este de a simplifica procesele de achiziție prin oferirea unei platforme prietenoase cu uti...
... și brânză. Pastele gătite cu un sos cremos de ciuperci sau sos de brânză cu ciuperci nu sunt doar aromate, ci și neobișnuit de satisfăcătoare. De fapt, în ceea ce privește proprietățile nutriționale, ciupercile sunt identice cu carnea.
Utilizare pentru
Supe, sosuri, marinade, feluri de mâncare din carne, păsări și vânat.
Gust
Ciupercă picantă
Valoare nutrițională la 100 g.
Proteine (g / 100g)… 42
Grăsimi (g / 100g)… 9,5
Carbohidrați (g / 100g)… 1,0
Valoare energetică (kcal / 100g)… 260...