Tunisia, Hammam Sousse
... din urmă cu unt, scorțișoară, smântână și stafide. Indiferent de ce îl însoțește, cel mai important aspect al couscous-ului este că este servit în mod comun. Este destinat să fie împărtășit și savurat împreună cu râsete și conversație.
Spania, Santiago De Compostela
...Complex și aromatic, de culoare aurie și cu aciditate medie. Accente de măr verde și o senzație catifelată în gură. Se potrivește perfect cu pește alb (grătar și afumat), fructe de mare, carne albă, mâncare vegetariană, paste, pui la cuptor, preparate din păsări cu sos de smântână și puțin condimentate, precum și mâncăruri picante.
Italia, Bibbiano
Caseificiul are sediul pe Via Vittorio Veneto 4, în mod natural la Bibbiano (RE), și în fiecare zi se produc în medie 16 forme de Parmiggiano Reggiano (într-un an aproape șase mii), marcate cu matricola nr. 629. În magazinul: „Cortea Parmiggiano Reggiano” se efectuează vânzarea directă către public a Parmiggiano Reggiano, unt și ricotta. În ciuda a ceea ce s-a întâmplat în alte realități...