• europages
  • >
  • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
  • >
  • sliced ham

Rezultate pentru

Sliced ham - Import export

  1. WEBER FOOD TECHNOLOGY GMBH

    Germania

    Verified by europages badge

    De la felierea cu greutate fixă până la încărcarea și ambalarea precisă a mezelurilor, cărnii și brânzeturilor: Weber Maschinenbau este unul dintre furnizorii de sisteme de frunte pentru aplicații de feliere, precum și automatizarea și ambalarea produselor proaspete. Scopul principal al companiei este de a face viața mai ușoară clienților cu ajutorul unor soluții remarcabile, individuale și de a le permite să își opereze sistemele în mod optim pe parcursul întregului ciclu de viață. Astăzi, aproximativ 1.450 de angajați din 22 de locații din 18 țări sunt angajați ai Weber Maschinenbau și contribuie la succesul Weber Group în fiecare zi cu angajament și pasiune. Până în present, compania este în proprietatea familiei și este administrată ca CEO de domnul Tobias Weber, fiul cel mare al fondatorului companiei, domnul Günther Weber.

  2. JAMONES PESÓN

    Spania

    Verified by europages badge

    Compania JAMONES PESÓN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jambon. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile spanish ham, cured raw ham, ham export, salami, surprise, raw ham, wholesale of ham, Chorizo, și Iberian chorizo cular. Are sediul în Monroyo (teruel), Spania.

  3. MONICA E GROSSI SPA

    Italia

    Verified by europages badge

    Compania MONICA E GROSSI SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jambon. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mezeluri fierte si mezeluri sarate, ham factories, boneless ready to slice ham, ham, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, smoked dry cured ham, raw ham, ham with bones, și parma ham. Are sediul în Langhirano, Italia.

  4. CÔTE2BOEUF

    Franta

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.