... dacă preferați perlele detapioca cu zahăr brun! Totul depinde de cantitatea desirop și de dimensiunea ceștii pe care o folosiți.
Rețeta de bubble tea cu zahăr brun recomandată de Bubble Tea Club:
Puneți 1 lingură desiropde zahăr brun în pahar. Puteți turna siropul de zahăr brun cu ajutorul unei linguri pe interiorul paharului pentru a obține un ceai cu lapte Tiger sau un ceai cu lapte cu zahăr brun, ca în magazine!
Nu uitați să adăugați boba dedesubt pentru o adevărată experiență de bubble tea.
La Naturell AB, am făcut din hrana ecologică un standard. Credem într-o lume în care 100 % din produsele alimentare ecologice sunt norma. Ca specialist în produse alimentare ecologice, oferim produse de înaltă calitate. Așa am devenit, încet dar sigur, compania de frunte în domeniul alimentelor ecologice. Dar facem mult mai mult decât să vindem doar produse ecologice en-gros. Avem exclusiv produse...
... deTapioca
Această maltodextrină este fabricată din amidon deTapioca. Amidonul este hidrolizat cu enzime naturale (fără OMG) și apoi uscat printr-un proces de pulverizare. Pudra este albă, are un gust neutru și poate, în formă diluată, să îmbunătățească vâscozitatea produselor.
... adăugate în ceai pentru a obține celebrul ceai cu bule.
Este posibil să se modifice culoarea și textura prin amestecarea lor cu alte ingrediente, cum ar fi apa cu zahăr sau mierea. Pentru a le face dulci, de obicei, sunt scufundate într-un sirop dulce pentru o perioadă de timp, permițându-le să absoarbă dulceața zahărului pe care o vor dispersa în orice aliment la care sunt adăugate.
Cu toate acestea, atunci când sunt folosite în ceai, nu este pentru a îmbunătăți aroma, ci mai degrabă pentru a adăuga textură.
...Siropuri naturale și siropuri uscate prin pulverizare în diferite grade de dulceață (DE), disponibile și ca maltodextrină cu 5-18DE.
Disponibile în variantă organică sau convențională
Fără fructoză
Fără gluten
Vegan
Etichetă curată...
...), pudră de cacao 1%, amidon detapioca modificat, sare, agent de reținere a umidității (sorbitol), masă de cacao 0,4%, unt de lapte, emulgator (lecitină de soia), conservant (acid sorbic), aromatizant (ciocolată), emulgator (esteri de acid tartaric ai mono și digliceridelor), conservant (propionat de calciu), emulgator (lactilat de sodiu stearil), conservant (sorbat de potasiu), antioxidant (acid ascorbic), ulei de alune 0,06%. Avertisment alergeni: conține ouă, alune, lapte, soia, grâu. Poate conține arahide, nuci cu coajă tare (migdale, fistic).