...Ricotta de bivoli este un brânză cu pastă moale, preparată din zerul rămas în urma procesării mozzarella de bivoli. Consistența este moale și granuloasă, dar niciodată nisipoasă. Aroma laptelui de bivol nu are aceeași intensitate ca cea a mozzarella, de fapt se potrivește bine atât cu preparate dulci, cât și cu cele sărate. O brânză proaspătă, bogată în Tipuri și Formate Greutate: 250 g și 1 kg Tavă termosudată Coduri: 321 / 321b Perioada de valabilitate: 21 zile...
...Ricotta di Bufala Campana face parte din istoria și tradiția sectorului lactatelor, un simbol al agriculturii noastre și al patrimoniului de specificitate pe care regiunile din sudul Italiei știu să-l exprime. Ricotta di Bufala Campana DOP este un produs lactat proaspăt, deci fără maturare, obținut prin coagularea la căldură a proteinelor din zerul de lapte de bivoliță, materie primă derivată din...
Italia, Barberino Di Mugello
...Mozzarella, pastă filată și mozzață manual disponibilă în: Nodini, Treccia cu greutate și la cererea clientului. Mozzarella de bivoliță DOP, 100 gr. - 250 gr. - 500 gr. - 1000 gr. Burrata: Produsă integral manual, pasta filată conține în interior un miez delicat de stracciatella și smântână. Ricotta artizanală de afiorare din lapte de vacă. Plăcut de bogată și cremoasă, în special indicată pentru utilizarea în bucătărie. Mascarpone: Foarte proaspăt, pe bază de doar smântână de lapte de vacă, fără conservanți.
Italia, Palagonia
...-ul web: siciliangoodness.com Furnizor de: Produse gastronomice siciliene: Arancini, sicilieni, arancine, panzerotti, calzoni, tavola calda, rosticceria. Produse de patiserie siciliană: Cannoli, cialde cannoli, scorze cannoli, cannoli goale, kit cannoli, cannoli de ricotta, ricotta dulce pentru cannoli, ricotta de oaie, vacă, bivol, bufalina, ricotta proaspătă pentru dulciuri, babà, bignè, cassata...
Italia, Sonnino
Francia Latticini S.p.A - Fabrica din Sonnino În fabrica din Sonnino, activă din 1987, se produc: mozzarella de vacă, ricotta, unt, brânzeturi proaspete, mozzarella Zarina. Francia I.L.C. s.r.l. - Fabrica din Pontinia Fabrica din Pontinia este prima fabrică construită de companie, unde se produce mozzarella de bivol, ricotta și unt de bivol; face parte din consorțiul mozzarella de bivol Campana...
... Național Cilento, Vallo di Diano și Alburni, una dintre cele mai frumoase și necontaminate zone din Italia, patria „Diete Mediteraneene”, inclusă de mult timp de UNESCO în lista patrimoniului cultural imaterial al umanității. Forța companiei se bazează pe adoptarea unor proceduri tradiționale, pe o cunoaștere profundă a zootehniei și pe realizarea în cadrul companiei a tuturor etapelor ciclului de producție. Printre produse, menționăm mozzarella din lapte de bivol, mozzarella în mortella (mirt), fior di ricotta, cacio ricotta caprin, caciocavalli și iaurt.
Masseria Fontana Ramata este o companie agricolă și zootehnică (ferma de bivoli) situată în sudul Italiei, cu aproape 100 de ani de istorie. Compania produce „mozzarella”, „ricotta”, „stracchino” și „scamorza” din lapte de bivol exclusiv provenit de la propria fermă. Produsele Masseria Fontana Ramata sunt brânzeturi de foarte înaltă calitate. Întregul proces de producție este controlat; cultivarea plantelor, creșterea bivolilor, producția de lapte de bivol pentru a obține mozzarella proaspătă și delicioasă.
Produsează Fior di Latte, mozzarella din lapte de bivol, brânzeturi din lapte de oaie, capră și vacă, ricotta din lapte de oaie și capră, ricotta din lapte de bivol și iaurt din lapte de vacă, bivol și capră.
Țările populare pentru acest termen de căutare