...Un Turbo Yeast bazat pe o tulpină de vin, conceput pentru utilizarea cu fructe pentru a face schnaps de fructe sau brandy. Turbo Yeast pentru fructe conține un complex complet de nutrienți pentru a asigura o fermentație fiabilă și completă, indiferent de conținutul nutrițional al fructelor.
Tulpina activă de drojdie de vin uscat din acest Turbo Yeast este tolerantă la etanol până la 18% ABV și...
... timp de 4-8 minute în cuptor la 250°C~320°C
INGREDIENTE:
Apă, amidon de porumb, ulei de măsline extravirgin, fibre vegetale (sfeclă, psyllium), maltodextrină, proteină de mazăre, făină de quinoa, maia de orez uscată (făină de orez, apă, drojdie), agent de îngroșare: hidroxipropilmetilceluloză (E464), amidon de cartof, sare, drojdie.
NUTRIȚIE;
Energie KJ (g): 967
Valoare energetică kcal (g): 230
Proteine (g): 3
Carbohidrați (g): 37.3
din care zaharuri (g): 0.4
Grăsimi totale (g): 5.9
din care acizi grași saturați (g): 0.7
Fibre alimentare (g): 8
Sare (g): 0.98...
...www.obamakarnar.com
Spaghetti
Orz
Rigatoni
Bile mici
Rotini
Charleston
Coturi
Bile mari
Tăiței
Tripolini
Pennine Rigate
Sedanini Rigate
Fusilli mari
Coturi mari
Penne Rigate
Coji mari
Sedani Rigati
Farfalle
Cuscus
Coji mici
Lumache Liche
Coroană
Roți
Stele
Degete de mănușă
Bucatini
Paste Penne rapide
Paste Fusilli rapide
Tri Color
paste din grâu integral
paste integrale
Orz
Drojdie instant
Ulei de floarea-soarelui rafinat
www.obamakarnar.com...
...Berea Heineken este proaspătă și de înaltă calitate. Apreciată peste tot încă din 1873.
Heineken se prezintă în pahar cu o spumă atrăgătoare, fină și compactă. Culoarea galben auriu strălucitor este conferită de malțul folosit, de cea mai bună calitate. Notele fructate subtile apar la nas, iar o sugestie plăcută și delicată de drojdie și cereale completează această eleganță olfactivă, care se...
...Tempranillo 75%, Garnacha 18%, Cabernet-sauvignon 5%, Altele 2%. Recoltat la mijlocul lunii septembrie, când strugurii sunt desciorchinați și plasați în rezervoare din oțel inoxidabil la temperatură controlată pentru o perioadă de macerare de aproximativ șapte zile. Conversia malolactică și apoi învechirea în rezervoare, unde vinul rămâne pe drojdie până la stabilizare și îmbuteliere.
Culoare: Roșu Amestecat
Varietate: Tempranillo 75%...