Referință
9990000014781
Aceste palete de ciocolată neagră de acoperire cu 74% cacao sunt ideale pentru a realiza deserturile dumneavoastră.
Această ci...
Diverse produse de ciocolată pentru patiserie. Varietăți: produse de ciocolată decorative, cum ar fi praline, ganache, cofetărie, cuvertură, picături,...
Ciocolată amară (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitină din soia, vanilie Bourbon), petale de trandafir, fulgi de aur comestibili de ...
Oferim industriilor extracte și materii prime pentru producția cosmeticelor, suplimentelor alimentare sau rețetelor dumneavoastră.
Vindem en-gros, nu...
Ingrediente: Ciocolată neagră 66% origine non-UE (cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitină de rapiță), portocală confiată, alună, afin, smochin...
Compania noastră, Eu Foods Ltd, vă oferă cea mai iubită și cunoscută marcă de creme de ciocolată - Nutella.
Oferim în dimensiuni de 200g, 400g, 700g ...
Se poate produce lățimea dorită în intervalul de 600 mm - 1750 mm.
Produsele pot fi acoperite cu ciocolată, atât pe partea de jos, cât și pe partea d...
Distribuție de linii complete cu instalare în industria ciocolatei și a dulciurilor la nivel mondial. În special, linie de Îmbrăcare complet industria...
•Poate doza: bomboane, bomboane cu lichior și bomboane pralinate.
•Ciocolata poate conține particule solide de până la 3 mm grosime.
•Model fabricat c...
Deși cazanele de acoperire tradiționale sunt cele mai utilizate echipamente de acoperire în industria ciocolatei, necesitatea unui operator calificat ...
Drajeurile sunt concepute pentru a automatiza procesul manual de acoperire cu ciocolată realizat în cuptoarele de acoperire. Procesul de pompare a pro...
Capacitate de producție de ciocolată turnată de până la 100 kg/s. Proiectat pentru întreprinderi mici cu spațiu limitat. Tunelul de răcire este cu șin...
Turnul de răcire directă pentru turnarea ciocolatei. Turnul de răcire are 2 zone de răcire. Depozitoarele sunt dotate cu motoare servo pentru mișcare ...
Împărtășiți sau oferiți fericire cu trufele de ciocolată cu lapte Lindt Lindor. Din 1845, Maeștrii Ciocolatieri Lindt combină măiestria lor și cele ma...
Broașca de cacao este concepută pentru bucătari sau patiseri și permite pregătirea unor cantități mici de paste în comparație cu rafinările industrial...
Măcinarea cu bile este una dintre tehnicile de subțiere a ciocolatei. Brațele de amestecare ale măcinătorului cu bile sunt fabricate dintr-un material...
{"•La cantidad y velocidad de inyección se configuran por pantalla, permitiendo un ajuste más preciso.":"•Cantitatea și viteza de injectare sunt confi...
Aplicația europages este aici!
Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.