Spania, Dicastillo, Navarra
...Salsa tartufata este elaborată cu ulei de măsline extravirgin și ingrediente din diferite plante, cum ar fi trufele și ciupercile, ambalate prin procese fizice, fără a incorpora conservanți. Cu o textură de pate și un miros și gust foarte plăcut de trufă neagră și boletus edulis, ceea ce o face foarte apetisantă pentru a fi consumată direct pe felii de pâine sau adăugată la preparate de paste, pizza, ...
Italia, Città Di Castello
...Sos cu trufe negre și ciuperci. Fără conservanți și fără gluten. Perfect pentru paste, risotto, ouă, tartine, aperitive. Nu conține măsline negre pentru un adevărat gust de trufă! Sos cu trufe negre și ciuperci. Ideal pentru a îmbogăți diferite preparate, cum ar fi aperitivele, tartinele, felurile principale, sosurile, carnea, preparatele la cuptor și omletele.
Italia, Orsogna
... preparate sărate, carpaccio de carne și pește, omlete și frittate, prepararea sosurilor și sosurilor. tartine, aperitive, garnituri, pizza și calzone. Termen maxim de conservare: 24 de luni de la data producerii. Disponibilitate: de obicei, întotdeauna disponibil. Mod de conservare: Odată deschis, acoperiți cu ulei de măsline extravirgin, păstrați în frigider și consumați în câteva zile. INGREDIENTE: Trufă neagră de vară (Tuber Aestivum); Ulei EVO; Sare; Arome; Antioxidant: Acid Ascorbic. cutie cu 6 bucăți...
Bucătăria noastră reflectă tradiția și teritoriul care ne înconjoară. În meniul nostru nu lipsesc niciodată cappelletti în supă, tortelli, paste la cuptor, fripturi, fierte pregătite după plac cu aromele pădurilor noastre (ciuperci și trufe), pe lângă o gamă variată de pizza pentru toate gusturile. Restaurantul La Collina, complet de familie, propune o bucătărie tipică emiliană. Suntem atenți la...
Vă prezentăm RISTORANTE ITALIANO Di Sergio Crivelli, cu Paste Frescă, Pizza, Trufe Negre și Mezeluri din Umbria, Risotto, Escalopine și Deserturi de casă, iar pentru a încheia, un bun cafea IZZO din Napoli și un Limoncello de casă. Chef-ul Sergio Crivelli s-a născut în Spoleto, recunoscut la nivel mondial ca un centru gastronomic, a trăit în Assisi, trecând prin mai multe orașe italiene, precum...