Italia, Pergola
... ECO este de mare calitate; practică, cu linii esențiale, păstrează toate caracteristicile versiunii corespunzătoare de exterior; perfect pentru cei care iubesc să obțină rezultate excelente. Caracteristici Structură vopsită, Acoperiș vopsit în roșu. Opțiuni Suport fix, grătar, blat de lucru lateral, placă refractară suplimentară, lopată pentru pâine și pizza, grătare și tăvi suplimentare, acoperiș din inox.
Portugalia, Leiria
...Caracteristici cheie ale produsului: •Toate cuptoarele noastre sunt realizate manual de Dome Ovens™ în Portugalia. •Întregul cuptor este realizat manual cu mortar refractar pur, rezistent la temperaturi de 3000 F / 1648 C. •Cupola: Cărămidă refractară superioară: Pregătită să reziste la temperaturi ridicate și la o retenție mai mare a căldurii. •Arc: Cărămidă solidă din argilă, realizată manual...
Franța, Toulon
Allo Mistral Pizza din Toulon este o pizzerie artizanală care produce în fiecare seară pizza de calitate și delicioasă. Compania, înființată în 1995, distribuie în Toulon pizza către persoane fizice, care pot comanda prin telefon sau direct la sediul Allo Mistral Pizza din Toulon. Cu o gamă largă de pizza, pe bază de roșii sau pe bază de smântână, veți aprecia gustul pizzei de la Allo Mistral Pizza, coaptă într-un cuptor cu lemne tradițional, dar recent.
Italia, Velletri
... diverse dimensiuni, lift, sală de televizor și bar. Seara, atmosfera este animată de muzică plăcută, alternată cu seri de dans, inclusiv în aer liber. În sălile de restaurant, care au între 100 și 250 de locuri, se pot savura diverse specialități romane și castellane, preparate caracteristice pe bază de pește; seara, o delicioasă pizza coaptă în cuptor cu lemne, de asemenea, se organizează banchete și prânzuri de nuntă.
Panificiul Quartararo se ocupă cu producția de orice tip de pâine și produse de patiserie, pizza coaptă în cuptor cu lemne și patiserie tipică siciliană și nu numai. Produci produse de patiserie precum pâine de toate tipurile caldă până seara, grisine, focacce, pizza în tavă, sfincione, rosticceria palermitană și gastronomie de luat acasă, produse dulci și sărate, folosind ingrediente proaspete...
Italia, Iseo
Restaurantul Pizzeria La Perla se află în Pilzone, pe malul lacului Iseo, în provincia Brescia. Specialitățile noastre sunt: grătare cu pește de mare, catalana și pizza la metru, coaptă în cuptor cu lemne, preparată cu amestecuri de făinuri speciale, măcinate la piatră, cu dospire naturală, meniu de lucru la 10, totul inclus, cu bufet. Locația este împărțită în 2 săli, una interioară și una cu o verandă luminoasă; sala este potrivită și pentru mici ceremonii, comunioni și botezuri. Managementul este de familie. Locația dispune de un parcaj comod.
...descoperiți natura excepțională... Au Romain dispune de un restaurant à la carte, unde de asemenea preparăm pizza coaptă în cuptor cu lemne în weekend. Pizzile pot fi ridicate și vineri, sâmbătă și duminică. Avem 4 camere spațioase cu duș/cadă și 4 camere cu duș. Toate camerele sunt dotate cu 2 paturi, iar camerele spațioase pot avea un al treilea pat adăugat.
Ristorante Pizzeria Nazionale din Mozzana Fabrizio le propune oaspeților săi o bucătărie tradițională locală, realizată cu ingrediente întotdeauna proaspete și de cea mai bună calitate. Datorită preparatelor excelente servite și amabilității personalului, a devenit un punct de referință pentru cei care doresc să savureze adevărate delicatese și pizza aromată coaptă în cuptor cu lemne. Pentru...
Țările populare pentru acest termen de căutare