... piperată cu o nuanță de piperjamaican și nucșoară. Este folosit frecvent în țigări, gin și este un aromat caracteristic al celebrei vodcă rusești cu mentă. În zilele noastre, piperul Cubeb este utilizat pe scară largă de bucătarii din întreaga lume și este un ingredient popular pentru cocktailuri. Gustul este ușor picant, dulce și puțin amar. Se potrivește cu preparate din pește, carne și
Ambalare: 125g, 250g și vrac...
...Piperul jamaican, cunoscut și sub denumirea de Allspice, este un ingredient esențial în bucătăria Caraibelor, dar și în cea a Orientului Mijlociu. Semințele sunt de obicei folosite într-un fel de mâncare gătit lent sau curry, lăsându-le să infuzeze în timpul gătitului, dar pot fi, de asemenea, măcinate pentru a fi presărate peste o preparare sau într-un aluat de prăjitură pentru nota sa de scorțișoară / nucșoară.
Origine: Mexic
Calitate: AA...
...Compoziție: sare grosieră de pe insula Ré, 5 boabe (piper alb, piper negru, piperjamaican, piper roz, piper verde) Pot exista urme de țelină, soia, nuci, gluten, lapte, muștar, susan și sulfiți
Referință: SEL0002...
...Mentă uscată, frunze de balsam uscate, scorțișoară, piper allspice, ghimbir, piper negru, aromă de lămâie, galangal, frunze de eucalipt uscate, mentol, zahăr din sfeclă, apă
SUGESTIE DE PREPARARE;
Amestecați două sau trei dintre ceaiurile noastre în formă de cuburi în 100 ml de apă fiartă. Ceaiul dumneavoastră este gata de băut.
SFATURI DE PĂSTRARE;
Păstrați închis într-un loc răcoros și uscat. Nu conține conservanți, agenți de îngroșare etc. chimice.
...Piperul măcinat este 100% piper premium, fără aditivi. Adăugați pudra de piper doar în aluatul de patiserie (fursecuri de turtă dulce, fursecuri, brioșe) ca unul dintre componentele amestecurilor picante. De asemenea, se adaugă în băuturi: cafea, vin fiert sau ceai. Capac convenabil - dozator.
Utilizare
Utilizați pentru gătirea pastelor, supelor, preparatelor din carne și pește, preparatelor din vânat, bazelor pentru sosuri, coacere.
Valoare nutrițională la 100 g.
Carbohidrați (g / 100g)… 6,0
Grăsimi (g / 100g)… 8,5
Proteine (g / 100g)… 51
Valoare energetică (kcal / 100g)… 300...
...„Mezcal” – Agave sălbatică – Cirial – Sticlă de 0,7 litri
45% | 100% agave sălbatică – varietate cirial
Origine: Santiago Matatlán – Oaxaca – Mexic
Producător: Koch
Note de degustare:
Nas: piperjamaican, schinduf, ulei de in, însoțește agavele prăjite.
Gust: mai întâi destul de licoros, fructele apar după câteva minute de aerisire, începând cu citricele. Pe măsură ce vernisurile se estompează...
...Nez
reveală lent parfumuri învăluitoare de citronella, frunze de lime, grapefruit proaspăt, piperjamaican și ghimbir, cu un nucleu de lămâie proaspătă și grapefruit.
Bouche
mică, dar corpolentă, gura oferă straturi îndrăznețe de citrice și condimente, cu o tensiune fantastică și un final cretos.
Accord metvin carne albă, pește, fructe de mare, brânzeturi.
Vinificare După o recoltare manuală și...
...Gin premiu rose din Franța
Fabricat în Corrèze
Distilare într-un alambic din cupru de tip charentais
Ingrediente :
Alcool neutru, boabe de ienupăr, coriandru, angelică, piperjamaican, cardamom, ghimbir, coriandru, casia
Macerare de hibiscus
Format : 50cl.
Grad : 41,50 %vol.
Culoarea ginului, obținută în special prin macerarea hibiscusului uscat la sfârșitul procesului de elaborare, oferă o experiență vizuală suplimentară.