... urmeze pașii tatălui și unchilor săi. Astăzi, cu ajutorul soției sale Simona, Riccardo Costenaro duce mai departe cu mândrie barul-patiserie, unde a experimentat cu succes rețete care unesc tradiția dulce toscană cu cea valtellineză: celebru este „Buccellato” său, un desert tipic cu struguri, alune, anason, migdale și nuci, o rețetă exclusivă de care este, pe bună dreptate, foarte gelos. Pentru viitor, Costenaro visează să se extindă și mai mult, iar cel mai mare dintre copiii lor, Nicholas, a decis deja să studieze la Institutul de Gastronomie pentru a putea, într-o zi, să-i urmeze pașii.
Laboratorul de patiserie Fraenz, născut ca un punct de referință pentru gastronomia napoletană, s-a dezvoltat de-a lungul anilor în diverse ramuri ale patiseriei, cum ar fi producția de taralli la nivel național. Pe lângă vânzarea de patiserie proaspătă, torturi personalizate și patiserie sărată, compania a dezvoltat o producție de biscuiți cu unt și taralli cu slănină și piper, dulciuri care fac parte din tradiția napoletană.
Produție proprie Pastiera Napoletana
Produție proprie de pastiera Napoletana pentru furnizarea activităților de restaurare.
Produse pe comandă, costul de vânzare este de 20,00 euro pe kg.
Contact:
Francesco
Email: fpdesign7@gmail.com
Mobil: 3479939993
Fix: 0229512493...