GmbH este activă în domeniul dezvoltării și vânzării de amestecuri de pâineși produse de patiserie de înaltă calitate, agenți de coacere și produse speciale.
Compania umCereal folosește tehnologia morăritului și coacerii pentru a produce o gamă largă de produse:
-Amestecuri pentru pâine
-Amestecuri pentru produse de patiserie
-Amestecuri de coacere fără gluten
-Amestecuri pentru chifle
-Agenți de stabilizare a smântânii
-Agenți de coacere
-Toppinguri
-Amestecuri de coacere bio...
Din 1968, Gilli este sinonim cu specialități alimentare deosebite, produse de patiserie și compoturi de fructe. Compania noastră de familie a mizat întotdeauna pe cea mai înaltă calitate și autenticitate. Delicii selectate cu pasiune pentru toți cei care iubesc particularitățile și exclusivitatea!
Producător de decorațiuni pentru torturi în Marea Britanie. Bakeart produce decorațiuni din pastă de zahăr și napolitane. Tipărim modele pe pastă de zahăr și napolitane folosind culori naturale. De asemenea, fabricăm fulgi de zahăr și zahăr colorat. Decorațiunile noastre sunt folosite de brutari pentru a decora toate tipurile de torturi, de la torturi de nuntă la torturi tăiate. Producătorii de deserturi folosesc, de asemenea, produsele noastre pentru a decora produsele de patiserie pe care le vând. Suntem acreditați BRC AA Grade și furnizăm tuturor supermarketurilor din Marea Britanie.
...O companie tânără fondată în 2014 de frații Romagnoli împreună cu mama lor, care se ocupă cu producția artizanală de sandvișuri și tramezzini, pentru a trece apoi la ambalarea în "atmosferă modificată" sau congelate, astfel încât să îmbunătățească durata de valabilitate a produsului. Încă de la începuturi, am selectat cele mai bune materii prime pentru a crea un produs de primă calitate și cu un ambalaj atrăgător.
... a venit Revoluția Franceză din 1789. Bucătarul regelui, în fugă, a găsit refugiu în micuțul sat Montbozon, la familia Lanternier. Pentru a-și răsplăti gazdele pentru primire, le-a încredințat prețioasa rețetă a biscuitului său. Ceea ce era desertul regilor a devenit astfel regele deserturilor. Această maximă nu va părăsi niciodată biscuitul de Montbozon, nici măcar atunci când bunicul actualei administratoare a cumpărat celebra rețetă de la familia Lanternier la începutul Primului Război Mondial.
Laboratorul nostru produce produse artizanale realizate exclusiv din ingrediente de cea mai bună calitate, fără conservanți adăugați, care sunt, de asemenea, fără lactoză.
(fără lapte, fără ouă, fără nichel și vegane la cerere.)
Referitor la: feluri de mâncare principale, garnituri, sandvișuri umplute sau de umplut, pâine, pizza și deserturi, torturi de aniversare, prăjituri, rustice...