Franța, Illkirch-Graffenstaden
... noastră este de a fabrica produse de calitate. Livrăm de la 1 kg până la mai multe tone. Elaborăm arome dulci (migdale amare, căpșuni, nucă de cocos, piersici, kiwi, fistic etc.), arome sărate (ciuperci, brânză, trufe, cimbru, rozmarin, busuioc etc.), arome naturale (vanilie, cafea, floare de portocal, trandafir, lămâie, portocală etc.), arome pudră, extracte vegetale, precum și arome personalizate. De asemenea, comercializăm coloranți sintetici.
Turcia, Isparta
... disponibile varietățile noastre de fructe și legume deshidratate: piersici, mere, prune, căpșuni, cireșe, vișine, kaki, smochine, pere, gutui, portocale, caise, vinete, roșii, fasole. Dacă aveți o cerere pentru un produs care nu se află pe listă, nu ezitați să ne contactați. Ca Vitaminköy, suntem la un mesaj sau un telefon distanță pentru a răspunde comenzilor și cererilor dumneavoastră valoroase. Cu respect,...
Franța, Saint Denis
...- Curmale Medjool din Iordania, din Palestina - Prune uscate d'Agen cu sâmburi, fără sâmburi - Ananas uscat cu zahăr, fără zahăr adăugat. - Mango uscat cu zahăr, fără zahăr adăugat. - Smochine uscate din Turcia și Spania. - Afine întregi de Cranberries, - Struguri uscați de Smyrna, Golden, Negru din Chile, Alb din Chile, Corint din Grecia. - Căpșuni uscate, pere uscate, mere uscate, piersici uscate...
Spania, Vinaròs
... mare plantație de mango din lume. Cooperativa noastră contribuie și încurajează ocuparea forței de muncă în rândul minorităților etnice, revitalizând zonele rurale. Deshidratate la o temperatură scăzută, păstrând toată aroma și gustul. Putem personaliza producția noastră în funcție de cerințele tale - Fără zahăr adăugat, zahăr redus, cu zahăr, fără sulfiți, fără îndulcitori etc. - Biroul Dabiola...
Franța, Azay Le Rideau
Suntem pomologi și presăm fructele noastre, folosind agricultura ecologică și agroecologia pentru gestionarea livezilor noastre. Fabricăm pentru dumneavoastră sucuri naturale folosind o metodă de extracție la rece și pasteurizare blândă pentru a păstra aromele fructelor. Sucurile noastre sunt fără conservanți, fără aditivi și fără zahăr adăugat. Respectăm cerințele standardelor de calitate europene și mondiale: BRC, IFS, Global GAP, Livezi Eco-responsabile, HVE. Gama noastră este variată: suc de mere, suc de struguri, suc de pere, suc de caise, suc de piersici.
Belgia, Ellezelles
Le Cellier Saint Pierre oferă produse artisanale, cum ar fi aperitive, gemuri clasice sau fără zahăr (căpșuni, zmeură, caise, mure, fructe de pădure, cireșe, afine, prune, rubarbă, caise, coacăze, ananas, piersici, smochine,…), compot de merișor, gem de ceapă, ceai, vinuri, șampanii și vinuri spumante.
Suntem o cooperativă agricolă, activăm în Palermo, în zona Ciaculli, cunoscută pentru mandarina târzie pe care o cultivăm în mod natural, și pentru nespola atât albă, cât și roșie. Avem membri care cultivă portocale la Ribera (AG), piersici la Bivona, pepeni în zona Trapani etc. Toate citricele și fructele sunt de prima calitate, care ne sunt livrate. În plus, producem gemuri și confituri extra folosind doar produse proaspete, utilizând doar fructe proaspete, suc de lămâie, zahăr din trestie și pectină de fructe. În curând se va asocia și un apicultor pentru producția de miere.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play