Spania, Valencia
...SOJA este o leguminoasă care conține un procent important de proteine de înaltă calitate (în 100 de grame de soia, între 40 și 50% este proteină). În plus, are minerale (calciu și fosfor) și vitamine din grupul "B". Compoziția boabelor este, în medie, 36,5% proteine; 20% lipide; 30% carbohidrați; 9% fibră alimentară; 8,5% apă; și 5% cenușă.
Germania, Hamburg
... proteine, ci oferă și acizi grași nesaturați, este fără gluten și un booster de minerale. Spre deosebire de proteina din zer, proteina din soia este o pulbere de proteină vegetală care conține toate aminoacizii esențiali. Dar de ce izolat de proteina din soia? Spre deosebire de concentratul de proteina din soia, izolatul nostru de proteina din soia conține 90% proteine. Caracteristici ale produsului: Fără gluten, Fără lactoză, Vegan Utilizare: de exemplu, adaugă o cantitate mică în shake sau în musli și amestecă bine. Producție: Proteina din soia este un produs obținut din boabele de soia.
Spania, Montcada i Reixac-Barcelona
...INGREDIENTE: Papada, carne și coji de porc, albuș de ou, amidon de cartof, sare, sirop de glucoză, proteină din lapte, condimente, stabilizator (di și polifosfați), potențiator de aromă (E621) și antioxidant (ascorbat sodic). Intestin natural de bovine. Poate conține urme de soia.
Polonia, Brzozów
...Lentilele, ca toate leguminoasele, au proprietăți unice de promovare a sănătății. Ele reprezintă o sursă de proteine bine absorbite. Proteina din lentile, imediat după proteina din soia, este cea mai absorbabilă proteină de origine vegetală (85%). Există multe tipuri de lentile, de exemplu roșii, verzi, galbene, brune, negre, dar valorile nutriționale ale speciilor individuale sunt comparabile...
Turcia, Istanbul
Germania, Hettenshausen
... 100% naturală și pe bază de plante Proteine premium din mazăre bio din producție europeană Potrivit pentru creșterea masei musculare, recuperare musculară și controlul greutății Potrivit pentru intoleranțe alimentare Fără lactoză, gluten, soia, nuci, arahide și alte alergene Bază vegetală: Vegan Conținut: 450 g Gust: Shake de proteine Bio Power...
Belgia, Sambreville
...Crispuri delicioase, subțiri și crocante disponibile în 5 arome - >40% proteină. - Vegan - fără zer - Fără soia - Carbohidrați reduși - Fără zaharuri - Grăsimi reduse...
Irlanda, Co Dublin
...Cel mai bun pudră de proteine din proteină de cânepă, proteină de mazăre și proteină din orez brun care oferă aceleași beneficii ca și proteina din zer. Proteine vegane și RAW. Hipoalergenică - fără gluten, soia și lactate. Conține toți aminoacizii esențiali. Bogată în BCAA. Gust natural excelent - fără îndulcitori artificiali. Textură fină - perfectă pentru shake-uri proteice. Ușor de digerat.
...Gel de ras cu active hidratante și proteine vegetale din soia, porumb, ovăz și grâu. Elaborat cu apă termală. Oferă un ras natural care va lăsa pielea proaspătă și revitalizată. Ingrediente: SODIUM LAURETH SULFATE, APĂ TERMALĂ, SODIUM LAURYL SULFATE, GLICERINĂ, COCAMIDE DEA, ALCOOL BENZILIC, ACID SALICILIC, ACID SORBIC, MENTOL, PROPYLENE GLYCOL, PARFUM, ALOE BARBADENSIS, PROTEINĂ HIDROLIZATĂ DIN GRÂU, PROTEINĂ HIDROLIZATĂ DIN PORUMB, PROTEINĂ HIDROLIZATĂ DIN OVĂZ, PROTEINĂ HIDROLIZATĂ DIN SOIA, EXTRACT DIN CASTRAVETE.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Laptele alternativ Bite este 100% realizat din componente vegetale: ovăz, migdale, nucă de cocos, orez și soia. Laptele vegetal Bite nu conține zahăr adăugat, și astfel nu are calorii suplimentare. Poate fi folosit pentru prepararea cafelei, a micului dejun, a smoothie-urilor, a cocktailurilor proteice și ca o masă rapidă. Grăsimi - 1.5 g: Energie 40 kcal Carbohidrați 7 g: Proteine - 0.7 g,...
Franța, La Jaille Yvon
...Proteinele noastre din soia MCÖ sunt concepute pentru a vă permite să beneficiați de expertiza noastră, dar și pentru a împărtăși cu dumneavoastră creațiile și ideile noastre de rețete provenite direct din bucătăria noastră de preparare. Ingrediente: Soia franceză bio Apă Arome naturale Mod de gătire: Prăjire 3 până la 4 minute. Pentru o consumare imediată: Gătiți de preferință prin prăjire...
... potrivit pentru proteina din soia și proteina din gluten, poate emulsiona apă și ulei. Cutterul de boluri este potrivit pentru tăierea cărnii și legumelor. Prin schimbarea la o lamă obtuz, permite descompunerea țesuturilor de proteină din soia sau gluten în filose.
Germania, Geesthacht
... GMO, Bio) • Ulei de floarea-soarelui (Convențional, Bio) • Ulei de rapiță (Convențional, Bio) • Ulei de semințe de in (Convențional, Bio) • Ulei de cânepă (Convențional, Bio) Proteine • Proteină de mazăre • Proteină de cartof • Mei • Orez spart...
Ucraina, Boryspil
...Îndreaptă și întărește părul, îl face mătăsos, previne vârfurile despicate. Oferă un efect de protecție termică. INGREDIENTE: Apă, Ulei de semințe de rodie, Ciclopentasiloxan, Dimeticonol, Clorură de cetiltrimetilamoniu, Proteină de soia hidrolizată, Semințe de rodie. CUM SE UTILIZEAZĂ: pulverizați uniform pe toată lungimea părului ușor uscat cu prosopul, de la o distanță de 30 cm. Nu clătiți.
...Ingrediente: Aqua, Glicerina, Cocamidopropil Betaine, Lauril Glucosid, Panthenol, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Cocamide MIPA, Coco-Glucoside, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Extract de Floare de Mușețel (Chamomilla Recutita), Extract de Frunză de Aloe Barbadensis, Proteină de Grâu Hidrolizată, Proteină de Soia Hidrolizată, Proteină de Porumb Hidrolizată, Sodium PCA, C12-25 Alkyl Benzoate, Tetrasodium EDTA.
... plts, - porumb zdrobit, - orz comunitar, - tărâțe de grâu moale, - mazăre proteică zdrobită, - fava zdrobită, - făină de porumb, - roșcove măcinate mari, - făină extrasă de soia 44 prot. OGM, - supliment vitaminic, - fosfat bicalcic, - clorură de sodiu Iată valorile analitice comparativ: - Proteina brută 12.17 - 12.86 - Umiditate 13.30 - 13.19 - Celuloză brută 10.46 - 10.63 - Cenușă brută 4.65 - 4.80 - Uleiuri și grăsimi brute 2.26 - 2.06...
...Soia este cea mai comună plantă din familia leguminoaselor, care este cultivată în peste 60 de țări din întreaga lume. Componenta biochimică principală a culturii este proteina. Caracteristica sa este că este bine absorbită de organismul uman și de mamifere și reprezintă o alternativă la produsele de origine animală. În plus, soia este bogată în aminoacizi, în special lizină, al cărei conținut...
Franța, Saint Paul De Baïse
...), spre deosebire de proteina de soia (acid fizic) care poate avea un conținut proteic mai mare, dar care este mai puțin bine asimilată (deci de calitate inferioară față de proteina noastră de cânepă bio). - conține toți aminoacizii esențiali pentru structurarea celulelor, aceștia acționează de asemenea asupra întregului nostru organism, favorizând distribuția și stocarea nutrienților. - este bogată în aminoacizi ramificați care favorizează construirea și repararea musculară.
Franța, Furiani
...Ingrediente Nuci 49.44%, zahăr, feuilletine 6.10% (făină de grâu, proteină din lapte, sare, făină de orz și malț, praf de copt, E500ii), ciocolată cu lapte (pudră de cacao slabă, pudră de lapte degresat, emulgator: lecitină de soia). Referință:NUTLTFEU...
Franța, Boissy-Saint-Léger
...Pudră bio vegetală de cânepă cu un gust subtil de alune. Ideală pentru preparate culinare. Cânepa este o plantă care joacă un rol esențial în menținerea și restaurarea echilibrului solurilor. Aceasta prezintă numeroase proprietăți din punct de vedere nutrițional și al sănătății. Proprietăți antioxidante; Digestibilitate bună (cu 30 % mai mare decât proteina de soia); Satiate rapidă; Excelent...
Germania, Thoßfell
...dezvoltăm rețeta dorită și proiectăm produsul exact așa cum vă doriți. Surse de proteine: animale (colagen, lapte, ou) sau vegetale (proteină din mazăre, orez, soia, cânepă, semințe de dovleac) Ambalaje: cutie, pachet, sachete, bețișoare Arome: clasice sau neobișnuite...
Țările de Jos, Amsterdam
... Compoziție: Sirop de glucoză Cazeinat de sodiu Proteină din soia Ulei vegetal Stabilizatori Emulsificator Agent de curgere liberă Chimic: Grăsime >= 58% Carbohidrat >= 25% Proteină (N X 6.38) >= 0.1% Umiditate <= 5.0% Microbiologic: Numărul total de plăci <= 10000/g E-coli <= 90/100g Salmonella - Negativ Culoare fizică: Cremă/galben deschis Gust și miros: Tipic pentru particule arse (ADPI): disc...
Germania, Uelzen
...Producția de produse din pulbere din proteine (proteine), adică materii prime de origine animală bogate în proteine (proteine din lapte, WPI, WPC, zer) sau vegetale (de exemplu, mazăre, soia, orez) pentru construirea masei musculare.
Spania, Madrid
... Parkii; Fenoxietanol; Pantenol; Stearat de sorbitan; Proteină de orez hidrolizată; Gumă xantană; Cannabidiol: produs sintetic; Tocoferol; Etilhexilglicerina; Parfum; Ulei de semințe de Helianthus Annuus; Hialuronat de sodiu; Proteină de glicină de soia; Superoxid dismutază; Hidroxid de sodiu; Benzoat de sodiu; Dextrano Sulfat de Sodiu; Sorbat de potasiu. Instrucciones Utilizați acest gel de CBD dimineața sau seara. Aplicați sub ochi, rulând ușor de la colțul exterior spre colțul interior. Conservare Rece, întunecat și uscat.
Regatul Unit, Stoke On Trent Tunstall
...Bază de pinsa cu maia pre-coaptă, artizanală, realizată din grâu de înaltă calitate, făină de orez și făină de soia. Fără OMG, Vegan, Halal, Kosher. 10 pinsa în interiorul cartonului, congelate IQF. Dimensiune bază 19x30x2cm 250g Durata de valabilitate: 360 zile Temperatura de depozitare: – 18°C Metoda de preparare: Decongelați baza timp de 3-4 minute, adăugați toppinguri și finalizați coacerea...
Portugalia, Oeiras
... cheratinocitelor, normalizează procesul de exfoliere, îmbunătățesc textura și tonul pielii. Combinația cu alți activi, cum ar fi acidul hialuronic hidrolizat sau factorul de creștere TGF-2, potențează efectele acestora, îmbunătățind în același timp toleranța. Compoziție: Extract de ginkgo biloba, Proteină hidrolizată din orez, Peptid mimetic, Vitamina C, Retinol, Extract de castan, Pterostilben, Proteină din soia, Acid hialuronic hidrolizat, Retinaldehid, Factor de creștere TGF-2, Retinil.
Germania, Saarbrücken
...corpul pierde proteine importante. Această pierdere crescută poate fi compensată prin reintroducerea proteinelor. Proteina noastră WHEY provine din lapte de pășune irlandez și conține aminoacizi esențiali. Proteinele nu doar că contribuie la creșterea masei musculare, ci și la menținerea oaselor normale. În plus, se integrează ușor și fără probleme în viața de zi cu zi. Proteina WHEY este ușor de digerat și nu este potrivită doar pentru sportivii amatori sau de performanță, ci pentru oricine dorește să își crească aportul de proteine.
Germania, Laucha
... lactoză, fără gluten, fără soia • vegan Ingrediente: Apă, zahăr, alcool, ulei de cocos, proteină de mazăre, maltodextrină, aromă naturală, sirop de zahăr caramelizat, emulgator: monogliceride (E471) Ambalare: Sticlă de 700ml...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play