...SOJA este o leguminoasă care conține un procent important de proteine de înaltă calitate (în 100 de grame desoia, între 40 și 50% este proteină). În plus, are minerale (calciu și fosfor) și vitamine din grupul "B".
Compoziția boabelor este, în medie, 36,5% proteine; 20% lipide; 30% carbohidrați; 9% fibră alimentară; 8,5% apă; și 5% cenușă.
... proteine, ci oferă și acizi grași nesaturați, este fără gluten și un booster de minerale. Spre deosebire deproteina din zer, proteina din soia este o pulbere deproteină vegetală care conține toate aminoacizii esențiali. Dar de ce izolat deproteina din soia? Spre deosebire de concentratul deproteina din soia, izolatul nostru deproteina din soia conține 90% proteine.
Caracteristici ale produsului: Fără gluten, Fără lactoză, Vegan
Utilizare: de exemplu, adaugă o cantitate mică în shake sau în musli și amestecă bine.
Producție: Proteina din soia este un produs obținut din boabele desoia.
...INGREDIENTE: Papada, carne și coji de porc, albuș de ou, amidon de cartof, sare, sirop de glucoză, proteină din lapte, condimente, stabilizator (di și polifosfați), potențiator de aromă (E621) și antioxidant (ascorbat sodic). Intestin natural de bovine. Poate conține urme desoia.
...Lentilele, ca toate leguminoasele, au proprietăți unice de promovare a sănătății. Ele reprezintă o sursă de proteine bine absorbite. Proteina din lentile, imediat după proteina din soia, este cea mai absorbabilă proteinăde origine vegetală (85%). Există multe tipuri de lentile, de exemplu roșii, verzi, galbene, brune, negre, dar valorile nutriționale ale speciilor individuale sunt comparabile...
... a factorilor genetici. Pulberile de plante Collagen Life, care conțin acid hialuronic, proteine și vitamine, oferă un suport pentru producția de colagen care scade în organism. Colagenul este obținut din surse vegetale, incluzând de obicei plante și legume, alge marine, soia, mazăre sau alte surse de proteine vegetale.
... 100% naturală și pe bază de plante
Proteine premium din mazăre bio din producție europeană
Potrivit pentru creșterea masei musculare, recuperare musculară și controlul greutății
Potrivit pentru intoleranțe alimentare
Fără lactoză, gluten, soia, nuci, arahide și alte alergene
Bază vegetală: Vegan
Conținut: 450 g
Gust: Shake de proteine Bio Power...
...Crispuri delicioase, subțiri și crocante disponibile în 5 arome
- >40% proteină.
- Vegan - fără zer
- Fără soia
- Carbohidrați reduși
- Fără zaharuri
- Grăsimi reduse...
...Cel mai bun pudră de proteine din proteinăde cânepă, proteinăde mazăre și proteină din orez brun care oferă aceleași beneficii ca și proteina din zer.
Proteine vegane și RAW.
Hipoalergenică - fără gluten, soia și lactate.
Conține toți aminoacizii esențiali.
Bogată în BCAA.
Gust natural excelent - fără îndulcitori artificiali.
Textură fină - perfectă pentru shake-uri proteice.
Ușor de digerat.
...Gel de ras cu active hidratante și proteine vegetale din soia, porumb, ovăz și grâu. Elaborat cu apă termală. Oferă un ras natural care va lăsa pielea proaspătă și revitalizată.
Ingrediente: SODIUM LAURETH SULFATE, APĂ TERMALĂ, SODIUM LAURYL SULFATE, GLICERINĂ, COCAMIDE DEA, ALCOOL BENZILIC, ACID SALICILIC, ACID SORBIC, MENTOL, PROPYLENE GLYCOL, PARFUM, ALOE BARBADENSIS, PROTEINĂ HIDROLIZATĂ DIN GRÂU, PROTEINĂ HIDROLIZATĂ DIN PORUMB, PROTEINĂ HIDROLIZATĂ DIN OVĂZ, PROTEINĂ HIDROLIZATĂ DIN SOIA, EXTRACT DIN CASTRAVETE.
...Laptele alternativ Bite este 100% realizat din componente vegetale: ovăz, migdale, nucă de cocos, orez și soia.
Laptele vegetal Bite nu conține zahăr adăugat, și astfel nu are calorii suplimentare.
Poate fi folosit pentru prepararea cafelei, a micului dejun, a smoothie-urilor, a cocktailurilor proteice și ca o masă rapidă.
Grăsimi - 1.5 g: Energie 40 kcal
Carbohidrați 7 g: Proteine - 0.7 g,...
...Proteinele noastre din soia MCÖ sunt concepute pentru a vă permite să beneficiați de expertiza noastră, dar și pentru a împărtăși cu dumneavoastră creațiile și ideile noastre de rețete provenite direct din bucătăria noastră de preparare.
Ingrediente:
Soia franceză bio
Apă
Arome naturale
Mod de gătire:
Prăjire 3 până la 4 minute.
Pentru o consumare imediată: Gătiți de preferință prin prăjire...
... potrivit pentru proteina din soia și proteina din gluten, poate emulsiona apă și ulei.
Cutterul de boluri este potrivit pentru tăierea cărnii și legumelor.
Prin schimbarea la o lamă obtuz, permite descompunerea țesuturilor deproteină din soia sau gluten în filose.
...Îndreaptă și întărește părul, îl face mătăsos, previne vârfurile despicate. Oferă un efect de protecție termică. INGREDIENTE: Apă, Ulei de semințe de rodie, Ciclopentasiloxan, Dimeticonol, Clorură de cetiltrimetilamoniu, Proteinădesoia hidrolizată, Semințe de rodie. CUM SE UTILIZEAZĂ: pulverizați uniform pe toată lungimea părului ușor uscat cu prosopul, de la o distanță de 30 cm. Nu clătiți.
...Soia este cea mai comună plantă din familia leguminoaselor, care este cultivată în peste 60 de țări din întreaga lume. Componenta biochimică principală a culturii este proteina. Caracteristica sa este că este bine absorbită de organismul uman și de mamifere și reprezintă o alternativă la produsele de origine animală. În plus, soia este bogată în aminoacizi, în special lizină, al cărei conținut...
...), spre deosebire deproteinadesoia (acid fizic) care poate avea un conținut proteic mai mare, dar care este mai puțin bine asimilată (deci de calitate inferioară față deproteina noastră de cânepă bio).
- conține toți aminoacizii esențiali pentru structurarea celulelor, aceștia acționează de asemenea asupra întregului nostru organism, favorizând distribuția și stocarea nutrienților.
- este bogată în aminoacizi ramificați care favorizează construirea și repararea musculară.
...Ingrediente Nuci 49.44%, zahăr, feuilletine 6.10% (făină de grâu, proteină din lapte, sare, făină de orz și malț, praf de copt, E500ii), ciocolată cu lapte (pudră de cacao slabă, pudră de lapte degresat, emulgator: lecitină desoia).
Referință:NUTLTFEU...
...Pudră bio vegetală de cânepă cu un gust subtil de alune. Ideală pentru preparate culinare. Cânepa este o plantă care joacă un rol esențial în menținerea și restaurarea echilibrului solurilor. Aceasta prezintă numeroase proprietăți din punct de vedere nutrițional și al sănătății.
Proprietăți antioxidante;
Digestibilitate bună (cu 30 % mai mare decât proteinadesoia);
Satiate rapidă;
Excelent...
...Birule naturals Pudra de proteine vegane din cânepă, chia, maca, nucă de cocos, dovleac 100% proteină vegetală pură, fără gluten, fără lactoză, fără soia...
...dezvoltăm rețeta dorită și proiectăm produsul exact așa cum vă doriți.
Surse de proteine: animale (colagen, lapte, ou) sau vegetale (proteină din mazăre, orez, soia, cânepă, semințe de dovleac)
Ambalaje: cutie, pachet, sachete, bețișoare
Arome: clasice sau neobișnuite...
...Producția de produse din pulbere din proteine (proteine), adică materii prime de origine animală bogate în proteine (proteine din lapte, WPI, WPC, zer) sau vegetale (de exemplu, mazăre, soia, orez) pentru construirea masei musculare.
... Parkii; Fenoxietanol; Pantenol; Stearat de sorbitan; Proteinăde orez hidrolizată; Gumă xantană; Cannabidiol: produs sintetic; Tocoferol; Etilhexilglicerina; Parfum; Ulei de semințe de Helianthus Annuus; Hialuronat de sodiu; Proteinăde glicină desoia; Superoxid dismutază; Hidroxid de sodiu; Benzoat de sodiu; Dextrano Sulfat de Sodiu; Sorbat de potasiu.
Instrucciones
Utilizați acest gel de CBD dimineața sau seara. Aplicați sub ochi, rulând ușor de la colțul exterior spre colțul interior.
Conservare
Rece, întunecat și uscat.
...Bază de pinsa cu maia pre-coaptă, artizanală, realizată din grâu de înaltă calitate, făină de orez și făină desoia. Fără OMG, Vegan, Halal, Kosher.
10 pinsa în interiorul cartonului, congelate IQF.
Dimensiune bază 19x30x2cm 250g
Durata de valabilitate: 360 zile
Temperatura de depozitare: – 18°C
Metoda de preparare: Decongelați baza timp de 3-4 minute, adăugați toppinguri și finalizați coacerea...
... cheratinocitelor, normalizează procesul de exfoliere, îmbunătățesc textura și tonul pielii. Combinația cu alți activi, cum ar fi acidul hialuronic hidrolizat sau factorul de creștere TGF-2, potențează efectele acestora, îmbunătățind în același timp toleranța.
Compoziție: Extract de ginkgo biloba, Proteină hidrolizată din orez, Peptid mimetic, Vitamina C, Retinol, Extract de castan, Pterostilben, Proteină din soia, Acid hialuronic hidrolizat, Retinaldehid, Factor de creștere TGF-2, Retinil.
...corpul pierde proteine importante. Această pierdere crescută poate fi compensată prin reintroducerea proteinelor. Proteina noastră WHEY provine din lapte de pășune irlandez și conține aminoacizi esențiali. Proteinele nu doar că contribuie la creșterea masei musculare, ci și la menținerea oaselor normale. În plus, se integrează ușor și fără probleme în viața de zi cu zi.
Proteina WHEY este ușor de digerat și nu este potrivită doar pentru sportivii amatori sau de performanță, ci pentru oricine dorește să își crească aportul de proteine.