Franța, Olivet
... Fons cumpără germeni de grâu proaspeți proveniți direct de la mari mori din Franța. Apoi, în moara ancestrală a abației (piatră de măcinat, cilindri, planchistère), călugării și muncitorii separă tărâțele de germeni. După stabilizare (pentru a-i păstra vitaminele și a-i da gustul caracteristic), germenii sunt măcinați. Întreaga compunere a componentelor vii ale germenilor este astfel păstrată, vitaminele, inclusiv vitamina E, acizii grași esențiali polinesaturați, antioxidanții. Germalyne Tradition este un adevărat aliment fortifiant pentru bunăstare, vitalitate,...
... particule grele și metale feroase - Transport pneumatic al materialului măcinat în interiorul mașinii - Reducerea dimensiunii între plăcile de ciocan și segmentele de măcinare - Geometrie selectabilă a traseului de măcinare - Grile interschimbabile cu dimensiuni diferite ale plaselor Avantaje - Design compact - Separarea particulelor grele și a metalelor feroase - Scăzut...
Elveția, Winterthur
În documentele mănăstirii Töss, moara a fost menționată încă din 1232. Când mănăstirea a fost vândută în 1833, vechea moară cu apă a trebuit să facă loc industrializării. Așa a apărut Neumühle pe Töss. J.H. Hauser a achiziționat Neumühle în 1853 și este acum în posesia aceleași familii de peste 150 de ani. Două incendii devastatoare au distrus clădirea complet în anii 1881 și 1924. Moara în...
Germania, Birstein
Mulți brutari artizani lucrează și astăzi cu rețetele de cereale integrale proaspete de la Deffland. Elementul central a fost și este turbina de măcinat alsaciană cu pietre de corindon Naxos. Această moară este și astăzi la standardele actuale ale tehnicii de măcinare și, în comparație directă, nu are alternativă pe piață. Fulgătorul universal de cereale oferit de Deffland Backtechnik este o...
Italia, Maruggio
... gradul de coacere corespunzător, sunt recoltate direct din plantă manual sau cu ajutoare mecanice; acest fruct prețios este măcinat după recoltare în termen de 12 ore. Această organizare permite obținerea unui ulei cu proprietăți organoleptice extraordinare, cum ar fi uleiul de măsline extravirgin „armonios”, cu o culoare galben-aurie tipică și un gust echilibrat cu o notă de migdale sau extravirgin „fructat”, cu un aromă intensă și percepții picante, cu note amare de frunze.
La Royaumeix, cultivăm cereale – grâu, secară și speltă – pe care le transformăm în făină în moara noastră artizanală cu piatră de măcinat. Această producție ne permite să realizăm diferitele noastre produse, pâini simple sau cu semințe, care sunt modelate manual și coapte într-un cuptor pe lemne, precum și cozonaci și făină. Specialități: Pâini din făină de grâu simple sau cu semințe, pâine din speltă, pâine de secară, cozonaci de țară, pâine de sandwich, focaccia cu semințe, făini, tortile și coji de speltă;...
Țările populare pentru acest termen de căutare