Turcia, Gaziantep
Bine ați venit la PARSMEGA, prima destinație pentru soluții de ultimă tehnologie în producția agricolă de mari dimensiuni. Departamentul nostru specializat în cercetare și dezvoltare conduce inovațiile în domeniul silozurilor pentru cereale, uscătoarelor de cereale, morilor, sistemelor de măcinare, mașinilor de producție a pastelor și sistemelor industriale de răcire. Ca parte esențială a familiei...
Franța, Kedange-Sur-Canner
...\nPREPARAREA SUPRAFEȚELOR ÎNAINTE DE APLICAȚIE\nSubstraturile trebuie să fie curate, fără praf și orice urmă de ulei de demoulare. \nÎn interior, în timpul vremii calde sau pe substraturi absorbante, suprafețele pot fi ușor umectate.\nCrăpăturile trebuie deschise înainte de aplicare."}...
Italia, Misano Adriatico
...Acest vin Gewurztraminer Cavit Doc de 75 cl este o expresie autentică a terroir-ului din Trentino-Alto Adige. Cu urma sa aromatică de fructe exotice și petale de trandafir, acest vin alb sec prezintă un echilibru perfect între dulceață și aciditate, ideal pentru a însoți preparate din pește și brânzeturi cu pastă moale.
Cehia, Praha
... de pastă, beneficiați de o extracție de CBD care conține toate componentele cânepei: cannabinoizi, terpene și flavonoide în cantități semnificative. Acestea din urmă întăresc acțiunea Cannabidiolului și aduc o serie de beneficii recunoscute de toți. Datorită unei extracții realizate la temperaturi scăzute, fără a depăși 72°C, pasta de CBD WEASY este mai pură decât celelalte și nu conține molecule...
...Ricotta de bivoli este un brânză cu pastă moale, preparată din zerul rămas în urma procesării mozzarella de bivoli. Consistența este moale și granuloasă, dar niciodată nisipoasă. Aroma laptelui de bivol nu are aceeași intensitate ca cea a mozzarella, de fapt se potrivește bine atât cu preparate dulci, cât și cu cele sărate. O brânză proaspătă, bogată în Tipuri și Formate Greutate: 250 g și 1 kg Tavă termosudată Coduri: 321 / 321b Perioada de valabilitate: 21 zile...
Germania, Hollenstedt
... mările primordiale a rămas în puritatea sa originală și cu toată bogăția sa de minerale. Este obținută prin tăierea unor cristale mari, spălarea acestora cu apă, uscarea la soare și, în cele din urmă, măcinarea în pulbere fină. Sarea de cristal din Salt-Range* a Himalayei este cunoscută și sub numele de aur alb sau sarea vieții. Împreună cu apa de izvor, formează acea bază minerală complexă necesară pentru apariția, dezvoltarea și menținerea vieții. Toate substanțele esențiale pentru aceasta se regăsesc în ea...
Belgia, Anderlecht
...façonneuses, și laminoirs à pâtes. -Pizza și Pasta: Fours à pizza, pétrins, laminoirs, și alte accesorii esențiale. -Restauration Rapide: Friteuses, grills, mixers plongeants, coupe-légumes, și machines sous vide. -Boucherie și Charcuterie: Hachoirs, trancheuses, scies à os, poussoirs à saucisses, și echipamente de tăiere. -Cuisson și Froid: Plaques à induction, fours à convection, armoires réfrigérées...
... pasteurizat pentru consum; linii pentru iaurt, ayran și kefir; linii de producție pentru multe varietăți de brânză, cum ar fi brânza albă, brânza de vaci, kashar, gouda, mozzarella, cheddar, hellim, brânză cremă; linii de producție pentru sucuri de fructe, gem, marmeladă și melasă; linii de producție pentru înghețată și dulciuri din lapte; băuturi răcoritoare, băuturi cola, ciocolată, margarină, pastă de roșii etc. stabilirea de echipamente speciale pentru facilitățile de producție și furnizarea de livrări direcționate către industria alimentară.
Franța, Courcouronnes
Povestea noastră a început în Franța cu umplătoare semi-automate pentru pastă de dinți. Gama noastră s-a dezvoltat apoi cu mașini de umplere pentru tuburi, rimel, borcane și sticle, mașini de împachetare și, în cele din urmă, mașini pentru turnarea rujului de buze. Astăzi, cu peste 10.000 de mașini Citus Kalix instalate în întreaga lume, suntem partenerul preferat al produselor de igienă și...
Țările de Jos, Heerlen
La Fresco Pasta Bar puteți savura paste delicioase, pregătite cu grijă, atât în restaurantul nostru, cât și pentru a le lua la pachet. Paste, bruschete, antipasto, salate de masă, supe, sandvișuri umplute și delicioasa tiramisu. Toate acestea sunt preparate proaspăt la Fresco Pasta Bar, într-un mod italian și artizanal. Pentru petrecerile dumneavoastră, puteți beneficia de serviciul de catering Fresco Catering. De asemenea, oferim posibilitatea de închiriere a sălii pentru până la 50 de persoane. Vom pregăti un bufet potrivit pentru dumneavoastră, în urma unei discuții prealabile.
Italia, Benevento
... culorile sociale ale vechii companii de familie. De câțiva ani, Rosiello a lansat o linie de taralli, deja apreciată și căutată de toți gurmanzii. Astăzi, numele se consolidează. Se reînnoiește designul grafic al logo-ului, susținând lăudabila inițiativă de parteneriat cu Fundația Umberto Veronesi, integrarea în gama de produse cu marca Rosiello®, cu linia Pasta Rosiello® Formati Speciali și, în cele din urmă, introducerea pastei proaspete integrale căutate în vasta gamă de paste refrigerate. Alegeri de afaceri considerate pentru o predominanță pe rafturile pieței italiene și externe.
Franța, Thizy Les Bourgs
... strunjire-frezare CLARK, presă de injectat ARBURG 30T, metrologie: masă de măsurare, comparatoare și șabloane de calibrare. Pentru dezvoltarea software-ului, oferă un cadru de programare modular. Și, în cele din urmă, pentru electronică, oferă: stație de rework cu aer cald, stație de sudură ERSA, serigrafie cu pastă de lipit COSY SMD, dispensare ASYMTEC și cuptor de refuzionare.
Spania, Sevilla
... maturate atât din lapte de oaie, cât și din lapte de capră, creme de brânză și, în cele din urmă, din mare avem anșoa, plăcintă de cabracho, centollo și anșoa, sardine și toate aduse din Cantabrica, unde se obține cea mai bună anșoa din lume. Iar produsele noastre deosebite sunt derivatele din gâscă, precum confit de gâscă, gât de gâscă, fioe de gâscă, micuit.
... rotație. Cu mult timp în urmă, mișcarea de rotație a pietrelor era realizată cu animale, de obicei măgari sau cai, iar mai târziu cu mijloace mecanice. Când pasta era gata, (după aprecierea celor responsabili) era transferată în saci speciali numiți mutafii sau țolii. Aceștia erau plasați într-o presă cu șurub, cunoscută sub numele de „șurub”, care le presa și astfel se extrăgea uleiul. Șurubul era rotit manual. Mai târziu, erau folosite prese hidraulice.
Italia, Sicignano Degli Alburni
... caracterizată printr-o blană de culoare gri, cu tendință spre gri închis pe gât, în Italia fiind crescută în principal în zonele interioare sudice precum Abruzzo, Basilicata, Calabria, Campania, Molise și Puglia), precum și MOZZARELLE DEL CILENTO (celebra mozzarella de Battipaglia) sau PASTA LUCANA cum ar fi Orecchiette, Fusilli, Strascinati, Cavatelli și multe alte tipuri, SOTTOLI, SOPPRESSATE, SALSICCE STAGIONATE și multe alte bunătăți... TERRA MIA nu face altceva decât să caute aceste minuni și să le aducă pe masa dumneavoastră.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play