Finlanda, Turku
...Conservată cu sare și condimente, ușor afumată cu lemn de stejar. Este excelentă pentru a fi sotată și pentru a condimenta preparate din paste precum carbonara, amatriciana și orice sos pentru paste pentru a adăuga gust.
Marca Pivac este un sinonim pentru delicatese de calitate superioară, printre care prosciutto-ul nostru făcut în casă (Dalmatinski pršut), pancetta (Dalmatinska panceta) și carne de gât afumată (Kraški vrat) merită și cu mândrie să ocupe primul loc. În curând vom sărbători 60 de ani de existență și activitate de succes. Prin urmare, dorim să împărtășim istoria, tradiția, calitatea și viitorul...
Franța, Villefranche De Rouergue
Înființată în 1962, compania SACOR este specializată în mezelurile uscate din sud-vestul Franței. SACOR oferă produse alimentare bazate pe rețete tradiționale și regionale. Astfel, compania propune cârnați uscați, salam uscat, platouri cu mezeluri, chorizo, jambon uscat, coppa, pancetta, salami, slănină afumată etc. Compania se angajează în favoarea transparenței și excelenței gustului.
Italia, Bagnolo San Vito
... cărămidă - Mezeluri în general: speck, mortadella, bresaola vârful de șold, salam Milano, salam Napoli dulce și salam Napoli picant, spianata romana picantă, pancetta - Creme de brânză: cu ciuperci, cu trufe, cu oțet balsamic, cu 4 brânzeturi, cu Parmigiano Reggiano În ceea ce privește băuturile, comercializăm vinuri provenite din diferite regiuni italiene: - Veneto: Prosecco și Amarone - Emilia Romagna: Lambrusco, Sangiovese și Pignoletto - Marche: Passerina...