Făcut din cea mai selectă carne slabă a exemplarelor noastre iberice, Chorizo de Bellota Ibérico oferă privirii o culoare roșie intensă, portocalie, c...
Lomo nostru de Bellota Ibérico are o culoare roșu burgund intens, cu striuri de grăsime de nuanțe perlate, o textură moale și untos, un gust intens și...
Una dintre cele mai nobile tăieturi ale exemplarelor noastre, gata să fie deschisă și consumată. Presa de Bellota 100% Ibérica de la Castro y González...
Mașini de umplut pentru industria cărnii și alimentelor
Mașini pentru umplerea oricărui tip de produse.
Fabricate din oțel inoxidabil de cea mai bună ...
Prin ambalarea verticală, este posibilă vidarea din partea de sus în pungi direct în cutii E2, cutii, carton sau butoaie, ceea ce permite ambalarea si...
Bife Angosto
Striploin
Lomo Bajo
Faux Fillet
Contro Filetto
Origine: Argentina, Uruguay, Brazilia, Australia, Irlanda și Polonia
Temperatura de depoz...
Sacii barierei vacuum PA/PE
Sacii pentru ambalarea vacuum a alimentelor asigură o barieră împotriva oxigenului. Aceștia garantează păstrarea prospeți...
Saucisson sec de porc
100% făcut în casă
Ingrediente: carne de porc, intestin natural, sare, piper, dextroză, stabilizator E450, difosfat de sodiu, an...
Aplicația europages este aici!
Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.