The Olde Kruyk
De Olde Kruyk este compania de ceramică a ceramistului Alf Kurstjens. Proiectăm și fabricăm ceramică de cea mai bună calitate. Toată munca noastră este realizată manual și este inspirată de forme și obiecte cotidiene. De exemplu, creăm lămpi (în formă de) rațe, vaze cu forme de stâncă din Bretania și servicii de sake din țevi de drenaj. Căutăm constant unghiuri neașteptate și speci...
...Unagi este cuvântul japonez pentru anghilă de apă dulce. Aceasta este consumată în Japonia de mai bine de 5.000 de ani și este, de asemenea, o parte esențială a culturii și bucătăriei. Unagi este friptă sau grătar și acoperită cu o marinadă dulce pe bază de soia.
Unagi noastră este crescută în China și Taiwan. Apoi, marinăm anghila în marinada dulce de soia Kabayaki. Anghila de apă dulce este livrată în fileuri tip fluture, cu 20% sos Kabayaki. Folosiți Unagi, de exemplu, ca topping pentru sushi unagi (nigiri sau tamaki) sau într-un bol.
...FĂRĂ SALMON SASHIMI
Suntem mândri să vă prezentăm Sashimi No Salmon 100% Vegan! Acesta este un adevărat schimbător de joc, care se taie și păstrează aroma exact ca omologul său din pește crud. Așadar, tratați-l ca pe Sashimi, folosiți-l pentru a face sushi sau folosiți-l pentru a adăuga vitalitate unui bol poke.
...Amar Caviar & Truffles a fost înființată cu un scop excepțional, și anume: furnizarea de produse culinare de lux de înaltă calitate care oferă standardele necesare pentru segmentul high-end. Oferta este specific creată pentru clienți precum: bucătari de top, restaurante Michelin și restaurante sushi exclusive.
Datorită cunoștințelor specializate și experienței extinse a fondatorilor, sortimentul...
... intimitate. Aici se poate folosi atât meniul de Sushi, cât și meniul de Teppanyaki. Sferă modernă, dar cu o notă japoneză: Geisha Lounge. Aici se servesc Sushi, fripturi și preparate la grătar. Cele mai bune fripturi cu caracterul și aromele lor unice. Preparatele la grătar sunt gătite direct pe grătar, iar Sushi și Sashimi sunt preparate pe loc.