...Isomalto-oligozaharidele sunt un tip de zahăr din amidon obținut din amidon de porumb prin transformare enzimatică, rafinare și concentrare. Este un oligozaharid funcțional utilizat pe scară largă deoarece poate promova proliferarea Bifidobacterium în organismul uman și este o fibră dietetică solubilă în apă cu un conținut caloric scăzut și funcție de prevenire a cariilor.
Formula moleculară: C12H22O11
Număr CAS: 499-40-1...
...Nouă dimensiune, nouă rețetă
De la 6 luni încolo
1 cutie conține 800g de formulă pudră (28.22oz)
Conține fibre probiotice și prebiotice (GOS)
Conține bacterii lactice naturale
Conține doar lactoză - folosită ca și carbohidrat
Conține Omega 3 (ALA)
Conține fier, vitamine A, C și D
Nu conține amidon sau soia
Certificat organic UE
Sigiliul HiPP-Bio (depășește cerințele organice ale UE)
Fabricat în Germania...
...Siropul de arțar este un sirop, de obicei, obținut din seva xilemului arborilor de arțar zaharat, arțar roșu sau arțar negru, deși poate fi obținut și din alte specii de arțar. În climatul rece, acești arbori stochează amidon în trunchiurile și rădăcinile lor înainte de iarnă; amidonul este apoi transformat în zahăr care se ridică în sevă la sfârșitul iernii și începutul primăverii. Arborii de...
...✓ Fără făină de orez, făină de porumb, amidon de cartofi, zahăr rafinat și aditivi alimentari.
✓ Gustări sănătoase și când vrei să slăbești.
✓ Prăjituri fără gluten care sunt pufoase și delicioase!
✓ Mai puțin dulce, pline de fibre, îndulcite cu zahăr din flori de cocos.
✓ Mixurile de prăjituri sunt realizate manual și ambalate în brutăria noastră organică fără gluten și sunt certificate organic și fără gluten.
✓ O idee minunată de cadou. Astfel, există un motiv în fiecare zi pentru o petrecere fără gluten! Brownies, tort de morcovi, plăcintă de mere și pâine se prepară cu ușurință.