Spania, La Llagosta-Barcelona
...•Mașini ideale pentru dozarea și injectarea diferitelor tipuri de aluat moale, cum ar fi cele pentru brioșe, croissante, plum-cake, caneloni etc. •Injectează ciocolată, creme, gemuri, dulce de leche și alte umpluturi. •Modelul cu cap de tip lobul permite dozarea aluatului cu bucăți de ciocolată, nuci, fructe etc.
Franța, Nîmes
...Chocolatière 10L neagră Casselin Soclu din ABS și recipient din policarbonat Agitator din inox Menținere la temperatură prin sistem de baie de apă Vas din inox cu termostat de siguranță Termostat reglabil de temperatură: + 65 ° la 85 ° C Robinet detașabil cu sistem anti-picurare Indicator luminos de funcționare / oprire Tavă de scurgere Capacitate: 10 litri Putere: 1006 W / 230 V Dimensiuni: L 410 x P 280 x H 580 mm Greutate: 9,1 Kg Chocolatière disponibilă și în versiunea de 5L (vezi mai jos produsele noastre asociate). Ref:CCH10LN...
Italia, Villanova Mondovì
... uscate, până la realizarea produsului finit, inclusiv soluții de instalații de linie finală pentru ambalarea tabletelor, cremelor tartinabile și picăturilor de ciocolată. Inovația, versatilitatea și personalizarea sunt caracteristicile care disting mașinile Ideo Tecnica, ideale atât pentru atelierele artizanale, cât și pentru cele medii și mari.