...Broașca decacao este concepută pentru bucătari sau patiseri și permite pregătirea unor cantități mici de paste în comparație cu rafinările industriale.
Cu ajutorul ei, puteți realiza ciocolată "Bean to Bar" cu o capacitate de rafinare de până la 20 de microni, o textură perfect rafinată și impalpabilă, fluidă și elastică, care vă va permite să umpleți perfect formele.
...Proiectat pentru micile fabrici de ciocolată. Mașina este compusă dintr-un zdrobitor superior și un măcinător inferior. Zdrobitorul superior sparge toate nucile sau boabele decacao în bucăți mai mici, transportându-le către măcinătorul inferior. Măcinătorul inferior macină nucile zdrobite sau cioburile decacao, transformându-le într-o pastă groasă. Vitezele zdrobitorului și măcinătorului pot fi reglate separat. Viteza măcinătorului influențează direct finețea produsului final.
... fermenteze la soare timp de câteva zile. După uscare, boabele sunt sparte în bucăți mici și trecute printr-un măcinător pentru a separa boabele de coji. Bucățile decacao sunt apoi măcinate cu o piatră timp de 10 ore până la o pastă fină. Pasta este cernută pentru a separa bucățile rămase de unt. Bucățile rămase sunt măcinate în continuare în pudră decacao.
Cacao alcalinizată
Cacaoa olandeză...
...Bucătărie de producție a ciocolatei cu capacitate dorită
Mixere de ciocolată
Rezervoare pentru topirea grăsimii
Rezervoare de stocare a ciocolatei din oțel inoxidabil
Moară de zahăr pudră
Mixer turbo de pregătire preliminară...
...mașină de prăjit cafea, instalație de prăjire a cafelei, râșniță de cafea, siloz de cafea, râșniță de cafea de tip magazin, mașină industrială de prăjit cafea, prăjire artizanală a cafelei, prăjire de cafea Cropster, preparare cafea...
...Sita profesională cu iluminare pentru o separare manuală a boabelor decacao. Un instrument pentru producătorii exigenți de ciocolată bean-to-bar!
Compania noastră Allure LLC prezintă o sită profesională cu iluminare pentru o separare manuală a boabelor decacao. Acest instrument va fi util celor mai exigenți producători de ciocolată!
...Măcinător cu bile
Măcinătorul cu bile este un refinator de tip lot pentru procesarea cremei, ciocolatei pe bază de ingrediente naturale și de palmier, precum și a produselor similare.
Rezervorul măcinătorului cu bile este dublu jacketat și încălzit prin rezistențe electrice. Jacketul interior și exterior, agitatoarele și bilele sunt din oțel inoxidabil.
Sistemul include, de asemenea, un sistem...
... de curățat. Este disponibilă în mai multe materiale, ceea ce permite o adaptare optimă a RM 200 la aplicația considerată.
Exemple de aplicații
condimente, alimente, celule de drojdie, cenușă, cărbune, clincher de ciment, cocs,
droguri, boabe decacao, bucăți de plante, nuci, produse chimice, produse
farmaceutice, zgură, săruri, semințe oleaginoase, silicate, soluri,
sucstanțe homeopatice, țigle...
...
• Prăjitor de tip flux
• Măcinarea cacao
• Presarea cacao
• Instalație de pulberizare a cacao
• Instalație pentru unt/ mase decacao
• Rulare
• Măcinător cu bile de laborator
• Topitor
• Mixer
• Conchier
• Temperare
• Pompe pentru cacao și ciocolată...