Țările de Jos, Amsterdam
...Pudra de gălbenuș de ou este făcută din gălbenușuri de ou pasteurizate, uscate prin pulverizare. Este bogată în lecitină și un bun emulsifiant. Gălbenușurile de ou uscate pot fi păstrate la temperatura camerei, atâta timp cât sunt menținute într-un loc răcoros și uscat. Odată deschise, gălbenușurile de ou trebuie păstrate în frigider. Gălbenușurile de ou reconstituite trebuie utilizate imediat...
...): Lecitina cerată din floarea-soarelui este un produs rafinat, de puritate înaltă, care oferă o eficiență mai mare de emulsionare și stabilitate. Cu un conținut de PC de 50-70%, acestea sunt potrivite pentru nutraceutice de înaltă calitate și preparate farmaceutice. 3. Lecitina din gălbenuș de ou Lecitina din gălbenuș de ou reprezintă lecitina de origine animală, care este bogată în nutrienți și are...
Regatul Unit, London
... din termenul grec „lekythos – λεκιθος”, care înseamnă gălbenuș de ou. Lecitina noastră de soia este obținută din gumă proaspătă, în timpul procesului de degumare a uleiului de soia obținut din semințe de soia non-GMO.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play