Spania, Malaga
...); contaminarea bacteriană totală - max. 40.000-75.000 / g. Valoare (nutrițională) per 100 g: grăsimi 25/26 g/1,5 g; proteine – 32 g. Valoare energetică (conținut caloric) 100 g - 1429 produs kj ((361,5 kcal). Termen de valabilitate 18 luni la o temperatură sub 25ºC și umiditate de maximum 85%. Fără OMG, conține lactoză. • informații produse: lapte praf: origine CE. Cantitate per container de 40 de picioare: 24/25 tone.
Franța, Mougins
Tunisia, Tunis
...I3C+ vă prezintă laptele concentrat îndulcit lichid, care este obținut în urma pasteurizării la temperaturi ridicate a laptelui, adăugându-se zaharoza, asigurând astfel conservarea produsului. Laptele este, în general, concentrat prin evaporare în vid până la un conținut de substanță uscată de 20% până la 30%. Laptele concentrat poate fi întreg, semidegresat sau degresat, îndulcit sau neîndulcit, și chiar aromatizat. Conservarea sa îndelungată durează între 12 și 18 luni.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play