... în organism.
Anti-inflamatorie: Unele studii sugerează că dovada are proprietăți anti-inflamatorii, utile pentru reducerea riscului de boli cronice.
Versatilitate Culinară: Poate fi utilizată într-o gamă largă de preparate, atât dulci cât și sărate, cum ar fi supe, piureuri, prăjituri și multe altele.
Inimă Sănătoasă: Nutrienții și fibrele sale pot contribui la îmbunătățirea sănătății inimii...
...Produse aromele pentru o gamă largă de produse: sosuri, supă, supe, paste umplute, produse din carne, mese gata preparate, gustări etc.
Atenția deosebită se concentrează asupra formulării multor „tipuri de carne” prin dezvoltarea aromelor de procesare care includ:
Arome de carne prăjită: vită, vițel, porc, pui
Arome de carne fiartă: vită, vițel, porc, pui
Arome de pește
Arome de brânză
Arome...
...tăiere sau presare, în funcție de modul în care doriți să comercializați un produs ca fiind tocat, pastă, cubulețe sau felii.
Mai puțin lichidă și mai consistentă decât piureul, pasta de roșii este folosită în multe rețete, de la sosuri reduse la focaccia umplută, de la "calzoni" la gratinuri de legume și supe.
Conținutul de zahăr rezidual al fructului este, de asemenea, evaluat. Fructul este apoi spălat cu jeturi de apă și în bazine pentru a îndepărta orice materie străină rezultată din recoltare, părți verzi și fructe necorespunzătoare.
...6 Weck - sticle în sticlă model FLACON ® de 290 ml. Ideal pentru sucurile de fructe și legume, supe, sosuri, limonade carbogazoase, ceaiuri congelate, gaspacho…
Referința: 5763300
Capacitatea: 290 ml
Deschiderea: 60 mm
vândut în seturi de 6 unități.
Asamblate și capac incluse. Clipsuri inoxidabile nu sunt incluse.
Dimensiunea în mm: 140
Capacitatea în grame: aproximativ 250, în funcție de produs...
...4 borcane WECK Corolle ® 1750 ml cu capace din sticlă și garnituri (clamele nu sunt incluse)
Capacitate în ml: 1750
Diametru deschidere în mm: 100
Înălțime în mm: 193
Capacitate în grame: 1450, în funcție de tipul de produs
Vândute la set de 4 borcane, cu capace și garnituri incluse.
Ideal pentru preparatele gătite, de tip cassoulet, varză murată, supe, pulpe de rață etc.
... și supele de țară. Fiind lipsite de coajă, nu este necesară înmuierea, dar este întotdeauna recomandat să le clătiți cu grijă sub apă curentă pentru a elimina eventualele impurități. De asemenea, lentilele roșii, ca și celelalte leguminoase, sunt bogate în fibre, vitaminele din grupul B și C, și minerale. Din punct de vedere culinar, lentilele roșii spartă biologice sunt ideale pentru prepararea de creme delicioase, supe, ciorbe, chiftele, crochete și chiar hamburgeri vegetali. Sunt potrivite pentru vânzarea la vrac în magazinele alimentare și supermarketuri.
...ULEI DE MĂSLINE EXTRA VIRGIN Tin 1L *EDIȚIE LIMITATĂ
Ulei de măsline extra virgin de categoria superioară 100% italian
Ulei EVO Monocultivar Cima di Melfi
Are un gust puternic de fructe, ușor picant și intens, oferind gustul unic și autentic al celui mai pur fruct de măslină.
Presat la rece prin metode mecanice.
Ideal pentru a acompania peștele la grătar, dar și pentru supe de legume și...
... coloranților artificiali. Amestecați sfecla liofilizată în salate, supe și sosuri sărate. Adăugați pudră de sfeclă în smoothie-uri și produse de patiserie pentru un plus de nutriție din superalimente și o culoare profundă, bogată.
...mediu-intens, cu note de anghinare, migdale și iarbă proaspătă.
Acest ulei lasă un gust balsamic și proaspăt, fiind ideal pentru utilizarea la rece, asociindu-se cu aperitive din pește, supe și carne roșie. Uleiul de măsline extravirgin este, de asemenea, folosit, în loc de unt, și pentru preparate de patiserie în biscuiți, prăjituri și torturi.
... vedere fructat, este apreciat la masă de majoritatea palatelor, inclusiv de copii.
Perfect la rece pe orice tip de preparat: salate, pește, carne albă, supe de leguminoase, legume. Pe carne la cuptor, salate de mare, sosuri și emulsii. La gătit se folosește pentru a realiza sosuri, îngroșături, prăjeli.
...Caracteristici:
Pulpa de roșii tăiată cubulețe, scufundată într-un suc ușor obținut din roșii proaspete, cu o consistență ridicată și o frumoasă colorare roșie, garanția unui produs sănătos și recoltat la gradul optim de maturare. Ideal ca bază pentru sosuri, supe, tocănițe și pentru garnisirea bruschettelor și a crostini-urilor.
Ambalaj:
Sac asetic din material compozit alumino-plastic
Ambalare: Bag in box 10 kg (2 saci de 5 kg per cutie)...
...4 vase din sticlă WECK Corolle® 2700 ml cu capace din sticlă și garnituri (clamele nu sunt incluse)
Capacitate în ml: 2700
Diametru deschidere în mm: 100
Înălțime în mm: 242
Greutate în grame: 2280, în funcție de tipul de produs
garnituri și capace incluse. Clamele nu sunt incluse.
ideal pentru supe mari sau preparate gătite (varză murată, cassoulet etc. …).
...Ulei de măsline extravirgin cu un gust fructat de măsline și o notă de migdale verzi proaspete.
Gust complex și rafinat, cu note vegetale de anghinare, salată și migdale. Are un aftertaste picant, bine echilibrat și armonizat.
Recomandat pentru fripturi de carne, supe de legume, bruschete de pâine la grătar condimentate cu sare, roșii, usturoi și rucola.
...4 borcane WECK Corolle ® 1750 ml cu capace din sticlă și inele de cauciuc (clamele nu sunt incluse)
Capacitate în ml: 1750
Diametrul deschiderii în mm: 100
Înălțime în mm: 193
Capacitate în grame: 1450, în funcție de tipul de produs
Vândute la set de 4 borcane, cu capace și inele de cauciuc incluse.
Ideale pentru preparatele gătite, cum ar fi cassoulet standard, varză murată, supe, pulpe de rață etc.
...-soarelui. O granulare specială garantează solubilitate imediată, pentru un gust unic și inconfundabil.
Ideal pentru supe excelente, de adăugat și în ciorbe sau sosuri.
Pentru a obține o supă plăcută, 100% vegetală, dizolvați 4g de Granulat Vegetal Bio Bauer (1 linguriță de ceai) în 250ml apă și lăsați să fiarbă timp de câteva minute. Produsul poate fi adăugat în timpul gătitului la alimente (ciorbe, supe, sosuri, ragù, carne, pește, risotto, ouă etc.).
...FISA PRODUSULUI
PRODUS Ulei de Măsline Extra Virgin Organic
ANUL PRODUCȚIEI 100% 2017-2018
ȚARA Italia
REGIUNE Calabria
TERITORIU Colina Presila calabreză
MEDIU Necontaminat și pur
CULTIVARE Îngroparea substanțelor naturale: iarbă, favino (sovescio)
COLECTARE Vibrator mecanic cu umbrelă
EXTRACȚIE Extracție la rece (sub 27°) în termen de 24 de ore de la recoltare
STOCARE Rezervoare din oțel inoxidabil
CERTIFICARE Bio
CERTIFICARE NOP: Usda 100% Organic
CULTIVAR Monocultivar "Carolea"
UTILIZARE Crud pe salate, legume și supe
Feluri principale
Carne……..și pește
Dieta Mediteraneană...
...Caracteristic vinificat
Gust: Sec, foarte armonios
Temperatura de servire (celsius): 8° 10° C
Recomandat: Aperitiv, pește și antreuri italiene,
fructe de mare, supe delicate, legume, mozzarella și
brânză proaspătă.
... persistență a tonurilor vegetale.
Uleiul de măsline Coratina trebuie savurat și apreciat pentru aromele și nuanțele pe care le eliberează, unice și inconfundabile. Există multe alimente care se potrivesc bine cu acest ulei cu un gust important și decis.
În bucătărie, este recomandat pentru condimentarea legumelor și cărnii la grătar, ciupercilor porcini, dar și pentru supe de leguminoase mixte, roșii de salată și în special pentru brânzeturile de sezon. Uleiul de Coratina se mândrește de asemenea cu cel mai mare conținut de acid oleic, care contracarează colesterolul rău.
... mandarină cu nuanțe de mentă și câteva note florale
GUST: Se simte o anumită astringență, dar aproape inexistentă și cu o fructuozitate excelentă
MANCARE: Toate preparatele pe bază de pește, supe, paste și orez, carne albă
GRAD ALCOOLIC: 13% vol
TEMPERATURA DE SERVIRE: 10/12° C...
...Afacerea noastră agricolă produce orez încă din primele decenii ale anilor '900 în Vercellese, o zonă întotdeauna dedicată cultivării celor mai buni orezuri italiene. În ultimii 10 ani ne-am specializat în rețete de risotto, supe și preparate funcționale, devenind cea mai apreciată companie de preparate de calitate. Avem un brand pentru piața națională și un brand pentru piața externă, o bună...
...salate, supe. Gustul său tipic și aroma sa intensă se savurează cel mai bine prin înmuierea unor felii de pâine în el. Uleiul de măsline extravirgin "OLIOTOLA", presat la rece din măsline cultivate în Sicilia (Italia) și nefiltrat, este un produs 100% italian. Perioada de recoltare este din octombrie până în noiembrie, măslinele sunt culese manual și aduse imediat la moară, fiind măcinate în fiecare seară pentru a asigura o aciditate foarte scăzută și pentru a păstra toate componentele sale valoroase și gustul său caracteristic, tipic uleiului sicilian.
... două cuvinte: unul este Basilicata și celălalt este Inimă. Gama de articole comercializate sub marca Basilicòre este destul de variată. Aceasta include de la prețiosul Șofran Lucan la Legume, Paste cu Șofran, Miere, Ardei Cruschi, Ulei de măsline, Brânzeturi, Supe fine, Vin și multe altele... Toate specialități Lucane! Misiunea noastră este de a face cunoscut tuturor celor care nu sunt originari din...
...- paste artizanale din făinurile noastre măcinate la piatră, paste proaspete și uscate biologice
- Transformate în BioLaboratorul nostru, în Podere Le Casacce
- năut mic din Chianti
- linte mică variată
- spelt și orz perlat
- orz prăjit la lemne
- mei decorticat
- făini din cereale și leguminoase măcinate la piatră
- fulgi de cereale
- supe toscane
Ospitalitate turistică: la Siena în...
Producția și ambalarea produselor alimentare deshidratate: sosuri, paste cu sos, sosuri pentru paste și orez, lasagna cu sos, bulion granular, piure condimentat, supe instant, preparat pentru clătite, sos instant de vanilie și ciocolată. Ambalaje pentru supermarketuri, catering și industriale (big bag, saci și cutii). Producția și ambalarea și a produselor biologice.
... digestibilitate. Agriturismul se întinde pe 20 de hectare, unde avem plante de fructe din care obținem gemurile noastre: rodii, dud, smochine de cactus, gutui, smochine albe, smochine fioroni. Avem plante de mure și câmpuri unde cultivăm cime de rapă, diferite varietăți de roșii, conserve de ardei, anghinare, roșii uscate, vinete și preparate precum piureuri, supe, pateuri și sosuri. Pastele noastre...
...SOSURI MEDITERANEENE GATA DE UTILIZARE
Ideea
Crearea de sosuri "gata de utilizare" pentru a prepara în câteva momente cele mai populare preparate din zonele costiere ale Mediteranei, cum ar fi: Paste, Risotto, Pizza, Bruschette, Cous Cous, Supe, Vellutate și Polenta.
Tradiția
Utilizarea doar a celor mai vechi ingrediente din bucătăria mediteraneană, cum ar fi: Pește din Marea Mediterană FAO 37...