Italia, Roma
...Ingrediente: Ketchup (concentrat de roșii 50%, apă, zahăr, oțet de vin, sare, arome naturale, agenți de îngroșare: gumă de xantan și gumă de guar), Trufă de vară 3% (Tuber aestivum Vitt.), sare, aromă. Acidifiant: Acid lactic E270. Data de expirare: 12 luni. Mod de utilizare: Ideal pentru condimentarea cărnii, preparatelor reci, cărnii fierte, salatelor. Caracteristici organoleptice: Aspect...
... lung. Concentratul poate fi adăugat direct în preparat în timpul gătitului, diluat cu apă după preferință. De asemenea, poate fi folosit pentru a oferi mai multă consistență unui sos de roșii sau ca substitut pentru produse similare, cum ar fi bechamelul și ketchup-ul. Concentratul nu este dăunător sănătății, ci, dimpotrivă, are proprietăți antioxidante datorită conținutului său ridicat de licopen. Aceasta este o substanță naturală, unul dintre carotenoizi, și se găsește în multe alimente. De fapt, roșiile sunt cea mai mare sursă de licopen, iar gătitul îi crește efectele benefice.
Italia, Rivoli
... intens fructat. O sos care unește două alimente cu adevărat speciale, două superalimente: sfecla este bogată în vitaminele din grupul B, acid folic și antioxidanți; oțetul de rodie, care poate reduce grăsimea la persoanele obeze, are o cantitate mare de potasiu, benefic pentru reglarea tensiunii arteriale și a activității cardiace. Se folosește ca un ketchup obișnuit în preparate din carne, în special albă, brânzeturi cu pastă moale, legume, seitan și tofu. Dar excelează la condimentarea preparatelor de sushi.
... și calitatea produselor sale. Profesionalismul extrem investit în căutarea rețetelor adecvate a făcut posibilă crearea unei serii de produse unice prin caracteristicile lor: Maioneză, Sos Tonnata, Sos Rosa, Sos Tartara, Sos Pikanta, Sos Muștar, Sos Ketchup.
Țările populare pentru acest termen de căutare