LA VENETA este o companie agroalimentară cu sediul în Loreggia, provincia Padova, care de ani de zile joacă un rol activ în distribuția de produse hortofructicole de I și IV gamma. Compania, de familie, datorită experiențelor și abilităților sale antreprenoriale, este capabilă să furnizeze și să comercializeze produse proaspete și de sezon de înaltă calitate, provenind în cea mai mare parte din ce...
Italia, Formigine
Cu peste 40 de ani de experiență în domeniu, Bioaltech este lider în sectorul biotehnologiilor de mediu, dedicat dezvoltării de soluții inovatoare și durabile. Născută din pasiunea pentru tehnologiile naturale, compania se concentrează pe extraordinarele potențialități ale plantelor și compușilor bioactivi derivați din alge pentru a îmbunătăți bunăstarea umană prin soluții naturale și de vârf. De...
Italia, Milano
... (un aminoacid prezent în alimentele vegetale și în special în sfecla de zahăr). Hidrogelul combină proprietățile de curățare naturale cu cele antiinflamatorii și efectul drenat al Centella Asiatica. INCI: Apă, capril/capramidopropil betaină, glicerină...
...Un mic dejun fantastic este baza unei zile bune! Bărbații din pădure se ceartă pentru budinca de orez. Care este preferata ta? SUPA Nimic nu bate frigul ca o supă caldă! La început, bărbații credeau că supa de sfeclă este doar pentru femei. Acum, ei sunt cei care o adoră.
Italia, Rivoli
...La sfecla roșie, folosită ca înlocuitor pentru roșii, are un gust bogat în arome pământii și dulci, care se apropie de gustul umami. Ketchup-ul de Sfeclă este o mică minune, un echilibru perfect de arome, cu note de condimente și are o structură foarte orientală, complexă, departe de gustul acru și plat al roșiei. Oțetul de rodie, folosit în Ketchup-ul de Sfeclă Biobontà, are un gust acrișor...
Italia, Turin
...Pudră de sfeclă Sfecla este cu adevărat o sursă excepțională de compuși biologic activi cu o mare valoare nutrițională, de sănătate și tehnologică. Unele dintre acestea sunt betalainele, compușii fenolici (flavonoide și acizi fenolici) și nitrații anorganici, care sunt de un interes deosebit pentru industria cărnii datorită proprietăților lor funcționale și tehnologice, cum ar fi coloranții...
Italia, Cassacco
Afacere de familie care din 1870 se ocupă cu mierea și apicultura. Certificare IFS, certificare BIO, marcaj CE și CITA. Sediul se întinde pe 4.000 mp, dintre care 400 sunt destinați expunerii și vânzării de echipamente apicole și produse alimentare cu amănuntul. Furnizăm miere ambalată și vrac pentru revânzători, ambalatori, producători și consumatori finali. Activitățile sunt destinate atât unui ...
...Candito complementare pentru apicoltura a base de zahăr de sfeclă. CARACTERISTICI: Materii prime de cea mai înaltă calitate. Produs doar cu zahăr de sfeclă și sirop de glucoză. Apa utilizată este supusă unui tratament specific de filtrare capabil să elimine eventualele prezențe de metale grele și particule dăunătoare pentru sănătatea albinelor. Absență totală de amidon în rețetă. Temperatura...
Italia, Torino
... și disponibilitatea sunt garantate pe parcursul tuturor anotimpurilor, pe baza specificațiilor convenite și a unui contract. MĂR - NFC/Concentrat/Piure/Piure Concentrat CAISE - Concentrat/Piure MORCOV NEGRU - Concentrat GRANAT - NFC/Concentrat SFECLĂ ROȘIE - Concentrat VIȘINE - NFC/Concentrat CĂPȘUNI - Concentrat/Piure LIMON - NFC/Concentrat PORTOCALĂ - NFC/Concentrat PARĂ - Concentrat/Piure/Piure Concentrat SMochine - Piure...
...Gran Fiocco este un furaj complementar pentru bovine, compus din: - Orz zdrobit - Porumb zdrobit - Tărâțe de grâu moale - Mazăre proteică zdrobită - Fân/iarbă - Favă zdrobită - Roșcove măcinate - Pulpă de germeni de porumb - Pulpă de sfeclă - Ulei de germeni de porumb Acestea sunt valorile sale analitice: Proteine brute 11.26 Uleiuri și grăsimi brute 2.83 Celuloză brută 4.21 Cenușă brută 2.67...
Italia, Palagonia
...Ingrediente: (Morcovi, sfeclă, ardei, măsline, anghinare, legume mixte în proporții variabile) 65%, ulei de semințe de floarea-soarelui 35%, sare, (ardei iute măcinat, usturoi, pătrunjel, boia). Acid citric, acid ascorbic. Ambalaje de: 106g/212g/620g/1kg/3kg...
Italia, Castellazzo Bormida
... Bruera 176, astfel încât, în funcție de anotimpuri, se ocupă și de produse locale, precum usturoi, cartofi, sfeclă și dovleci. Cu sediul în provincia Alessandria, servim tot Nordul Italiei: Piemonte, Liguria, Lombardia, Milano, Genova, Torino, Casale Monferrato, Valenza, Novi Ligure, Acqui Terme, Tortona, Ovada, Pavia.
Italia, Polignano A Mare
... ciclurilor de producție, tratamentului calității produselor, prevenției și profilaxiei la locul de muncă. O poziție obținută prin fiabilitate, pasiune și colaborare strânsă cu cei mai importanți și cei mai buni fermieri apulieni, iar acest lucru permite fructelor Montalbo să propună comerțului italian fructe și legume de cea mai înaltă calitate. Scarola, pătrunjel, lolli, mărar, țelină, morcovi, sfeclă, salată, conopidă, broccoli, ceapă, varză, cartofi, pepeni, pepeni verzi, struguri și cireșe sunt mândria polignanezilor care le culeg direct din câmp.
... prelucrare și ambalare a spanacului în pungi, având o capacitate de producție totală de aproximativ 45.000 de ambalaje pe zi, destinate în principal celor mai mari piețe europene. Pe lângă prelucrarea și comercializarea valerianei și spanacului pentru consumul direct sau ca materie primă pentru industriile de IV gama, cooperativa produce ridichi, sfeclă, morcovi și varză de iarnă în perioada toamnă-iarnă și pepene verde pe tot parcursul verii, cu livrări care se întind din mai până în septembrie, în diferitele tipuri solicitate în prezent de GDO italiană și străină.
Italia, Selva Di Serramazzoni
Fermă agricolă ecologică care se ocupă cu creșterea melcilor helix aspersa muller. Situată la 700 m altitudine, oferim clienților noștri un produs natural și proaspăt, hrănit cu alimente proaspete, de asemenea ecologice: floarea-soarelui, sfeclă, legume și fructe proaspete, pentru a îmbunătăți gustul cărnii acestui produs suculent.