Italia, Monsummano Terme
Companie specializată în vânzarea en-gros de specialități alimentare din made in Italy și specialități din made in Tuscany. Societatea activează în sectorul HoReCa din 1974 și se distinge prin produse de nișă și de înaltă calitate. Oferim de la brânzeturi pecorino toscane și nu numai, la șuncă, salam și toate celelalte tipuri de specialități alimentare. O companie mică, dar dinamică, dedicată...
Italia, Guastalla
La Guastalla, între Reggio Emilia și Parma, o afacere de familie îmbină cele două cele mai bune tradiții ale Emiliei-Romagna, arta culinară și competența ingineriei. Bertazzoni este moștenitorul patrimoniului gastronomic al regiunii, produse precum prosciutto di Parma, salam și mortadella, Parmigiano Reggiano și oțet balsamic. Din acest motiv, cei care iubesc să gătească folosesc bucătăriile și plitele Bertazzoni, construite cu pasiune și competență de experți în gastronomie.
Italia, Fasano
... prime de calitate, atenție și multă pasiune pentru produsele noastre, cum ar fi Capocollo, Salam, Pancetta sărată și steccata, adăugând mezeluri de nivel național precum Bresaola, Speak, Würstel, Mortadella și Prosciutto Cotto. Mezelurile noastre provin din carne locală de la pășunile pugliese, la KM 0.
... varietăți de salam, oferind delicioși cacciatorini, capocolli, culatelli, lonze, pancetta și multe altele. O producție de delicii din alte vremuri, pentru a putea satisface gusturile clienților săi și ale mesenilor acestora.
Italia, Quattro Castella
...care continuă pasiunea familiei, compania găzduiește aproximativ 800 de măgari. Compania este specializată în producția și furnizarea de Lapte de Măgar (frescu și liofilizat) pentru consumatori individuali și pentru industria alimentară și cosmetică. De asemenea, liofilizarea laptelui se face direct în companie. Compania produce și produse cosmetice ecologice pe bază de Lapte de Măgar și diverse produse gourmet, cum ar fi Mortadela și Salam de Măgar, biscuiți cu lapte de măgar, lichioruri cu lapte de măgar. Activitatea companiei se bazează și pe primirea oaspeților în agroturism.
Italia, Bagnolo San Vito
... cărămidă - Mezeluri în general: speck, mortadella, bresaola vârful de șold, salam Milano, salam Napoli dulce și salam Napoli picant, spianata romana picantă, pancetta - Creme de brânză: cu ciuperci, cu trufe, cu oțet balsamic, cu 4 brânzeturi, cu Parmigiano Reggiano În ceea ce privește băuturile, comercializăm vinuri provenite din diferite regiuni italiene: - Veneto: Prosecco și Amarone - Emilia Romagna: Lambrusco, Sangiovese și Pignoletto - Marche: Passerina...
Italia, Ginestra Fiorentina
Salumificio Lombardi este specializat din 1923 în producția de Mezeluri Tipice Toscane, în special Sărmăluțe proaspete, Salam Toscano, Finocchiona Toscana, Salam picant, Pancetta Toscana; compania își demonstrează capacitatea de adaptare la noile piețe, comercializând mezeluri de diverse tipuri și formate pentru a satisface toate cerințele actuale și viitoare ale actorilor din GDO și Comerțul...
Italia, San Demetrio Corone
Nata special pentru producția de mezeluri, cum ar fi capocollo și pancetta D.O.P., Madeo Industria Alimentare se ocupă și cu producția de șuncă și salam din porcul negru din Calabria. Tehnicile utilizate sunt în principal artizanale, cum ar fi sărarea, care este încă realizată manual în saramuri tipice, la fel ca odinioară. Totuși, acolo unde este necesar, nu se ezită să se recurgă la cele mai moderne tehnologii, astfel încât uscarea este încredințată unor mașini entalpice, care profită de condițiile climatice externe pentru a reproduce în interior ventilația ideală.
Italia, Scafati
... (de asemenea, din agricultură organică) - Vin roșu din Monferrato și din regiunea Campania - Mozzarella și brânză Ricotta (din lapte de bivoliță sau de vacă) - Mezeluri (șuncă, salam, speck, bacon, de asemenea, cu arome) - Măsline și ulei de măsline - Capere - Biscuiți fini (de asemenea, din producție organică)...
Italia, TRESANA
...COMPANIA PRODUCE MEZELURI FRESCE (CÂRNĂCIOARE, BUCĂȚI, LUGANEGA) ȘI AFUMATE CU CARNE EXCLUSIV ITALIANĂ ȘI DE O CALITATE EXCELENTĂ, FĂRĂ GLUTEN, GLUTAMAT, LACTOZĂ, COLORANȚI, UTILIZÂND REȚETE TRANSMISE DE BUNICII NOSTRI ȘI RESPECTÂND TRADIȚIA LUNIGIANESE. PRINCIPALELE MEZELURI PRODUSE SUNT: MORTADELA NOSTRALĂ DIN LUNIGIANA, SALAM LARDELLAT, FILET DIN LUNIGIANA, BRESAOLA LUNIGIANESE (AMBALATĂ CU CARNE FRESCĂ) ȘI FLOAREA LA OCHIE "DUCA DI TRESANA", UN FILET CU LARD AROMATIZAT CU PIPER, O ADEVĂRATĂ DELICATESSEN PENTRU GURMANZI.
Italia, Roma
Țările populare pentru acest termen de căutare