...DISCUL DE ALUAT FRAGIL:
făină "00", zahăr, unt, grăsimi și uleiuri vegetale, făină de alune,
gălbenuș de ou pasteurizat, zahăr pudră hidrofob.
UMPLUTURĂ:
Ricotta de oaie îndulcită, smântână proaspătă, pere tăiate cubulețe, concentrat de pară.
...Vino alb gustos CA' ERNESTO Muller Thurgau TreVenezie, cu 6 sticle de 75 cl. Obținut din colinele Văii Adige, acest vin oferă o senzație proaspătă și fructată pe palat, cu note de măr, pară și pepene. Ideal pentru a însoți aperitive, pește și preparate ușoare.
...Pentru el este necesar să „sacrifici” cea mai prețioasă parte a porcului. De fapt, Culatello di Zibello DOP, prințul incontestabil al tuturor mezelurilor, „se face” din mușchii centrali ai coapsei. Carne proaspătă de porci grei italieni, prelucrată cu atenție și tăiată în forma tipică de pară. Sare și piper, 15 zile în cameră rece pentru a se odihni, apoi legat manual în vezica naturală. Acum...