Compania Caseartecnica Bartoli din Parma produce din 1960 mașini din oțel inoxidabil pentru producția și tăierea brânzei și pentru industria alimentară în general. Oferă o gamă largă de unelte pentru manipularea și gătirea laptelui, instrumente automate, semi-automate și semi-manuale pentru tăierea brânzei în cantități mici, medii și mari, soluții care funcționează atât individual, cât și în linie...
Italia, Codogno
... brânză și maturarea trebuie să aibă loc obligatoriu în zona de origine; așadar, doar lapte și tradiție italiană. Pentru a face o formă cu o greutate de aproximativ 32-34 kg sunt necesari 500 de litri de lapte, care ajung la brânzărie în decurs de 1-2 ore de la mulgere. Laptele este lăsat să se odihnească timp de 12-18 ore, timp în care cedează prin aflorire o parte din grăsime, forma care va fi îndepărtată astfel încât laptele semigras să poată oferi acea excelentă brânză cu o maturare îndelungată, păstrând gustul laptelui proaspăt.
Italia, Santa Maria Di Sala
... experiență de nivel maxim. Produse comercializate: o gamă largă de produse pentru igiena fermei și a vacilor dumneavoastră, produse și piese de schimb pentru instalația de mulgere, sisteme de ventilație și destratificare a aerului, produse pentru zootehnie în general. Rezervoare de răcire a laptelui de la 100 la 18000 litri, camere frigorifice pentru carne, maturarea brânzeturilor, legume. Toate produsele comercializate sunt instalate și furnizate cu serviciu de asistență direct de la noi.
... Minicaseificiilor. Prelucrarea laptelui de vacă, oaie și capră. Instalații și echipamente complementare pentru lanțul de prelucrare și conservare a produselor agro-alimentare. Construirea și amenajarea grajdurilor; Săli de Mulgere pentru bovine, ovine și caprine, inclusiv pe remorcă. Proiectarea și amenajarea de Containere Fixe sau pe Roți pentru Minicaseifici. Prelucrarea Conserve și vânzări directe ale Companiei.
Italia, Pozzoleone
Mulgere importantă, lichide separate...
Țările populare pentru acest termen de căutare