... pentru a fi servite la mesele restaurantelor, barurilor, sălilor de ceai etc.) sau în ambalaje elegante de expus pe rafturi sau în colțuri.
Ingrediente:
Migdale siciliene, zahăr,
Mierede pe Etna (floare deportocal)
albume de ou (natural, nu liofilizat)
Fistic, ciocolată / Vanilie...
...compania dispune de linii moderne de îmbuteliere complet automatizate, care gestionează în mod autonom etapele de ambalare, de la umplere și controlul eventualelor reziduuri până la etichetarea produsului. Producțiile sunt orientate către flora insulară. Se produce mierede flori deportocal, obținută în livezile de portocali din Piana di Catania, și mierede eucalipt, produsă în mărăcinișurile din Ennese. De asemenea, se produce mierede Sulla și miere multiflora, tot în Piana di Catania. În anumite ani, se reușește chiar să se producă și mierede cimbru.
Suntem unul dintre cele 200 de puncte de sprijin Slow Food din Italia, fiind în prezent singurii crescători recunoscuți de albinele siciliene. Compania noastră, pe lângă producerea unei game variate demiere monofloră, toate tipic siciliene (eucalipt, cimbru, portocal, mandarin, sulla, nespă, migdal, citrice, astragalus nebrodensis etc.), vinde și pachete de albine, roiuri pentru polenizare, roiuri pentru apicultori, albine regine siciliene.