Italia, San Pietro Clarenza
... pentru a fi servite la mesele restaurantelor, barurilor, sălilor de ceai etc.) sau în ambalaje elegante de expus pe rafturi sau în colțuri. Ingrediente: Migdale siciliene, zahăr, Miere de pe Etna (floare de portocal) albume de ou (natural, nu liofilizat) Fistic, ciocolată / Vanilie...
Italia, zafferana etnea
...compania dispune de linii moderne de îmbuteliere complet automatizate, care gestionează în mod autonom etapele de ambalare, de la umplere și controlul eventualelor reziduuri până la etichetarea produsului. Producțiile sunt orientate către flora insulară. Se produce miere de flori de portocal, obținută în livezile de portocali din Piana di Catania, și miere de eucalipt, produsă în mărăcinișurile din Ennese. De asemenea, se produce miere de Sulla și miere multiflora, tot în Piana di Catania. În anumite ani, se reușește chiar să se producă și miere de cimbru.
Italia, Termini Imerese
Suntem unul dintre cele 200 de puncte de sprijin Slow Food din Italia, fiind în prezent singurii crescători recunoscuți de albinele siciliene. Compania noastră, pe lângă producerea unei game variate de miere monofloră, toate tipic siciliene (eucalipt, cimbru, portocal, mandarin, sulla, nespă, migdal, citrice, astragalus nebrodensis etc.), vinde și pachete de albine, roiuri pentru polenizare, roiuri pentru apicultori, albine regine siciliene.
Țările populare pentru acest termen de căutare